כללי לוגו- המעצבת

• פותח הנושא R.S
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל את עזרתכם,
הלוגו מיועד עבור משהי שמעצבת מתנות, ועכשיו פותחת גם חנות מתנות, כשהדגש הוא גם על העיצוב (ז"א אפשר להביא מתנה ולהזמין עיצוב, ואפשר לרכוש אצלה גם את המתנה)

לכן ניסיתי לתת ביטוי גם למתנה, וגם לפן העיצובי.

אשמח לקבל חוו"ד, איזה כיוון נראה לכם טוב יותר? איזה צבעים?

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• לוגו-בתהליך עבודה-03.png
    לוגו-בתהליך עבודה-03.png
    KB 41.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
1א, אבל בפונט אחר, והחציה של המילה קצת מקשה על הקריאות. אולי עם פונט אחר יהיה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
1 הייתי מחליפה לצבעים יותר יוקרתיים -במקום הטורקיז
וגם הקו באמצע די מפריע
אבל בכלליות לוגו ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
1 כמו שכתבו הקו באמצע מפריע והפונט עדיף משהו יותר מסתלסל ופחות סריפי.
לגבי הצבע הייתי הולכת על הבורדו בלי טורקיז.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1.א

• הוסף לסימניות
העליונים יותר מעניינים..הייתי מנסה עם פונט דומה לזה אבל לא הפונט הזה..קצת משומש מידי

• הוסף לסימניות
1.א יושב טוב!
החציה לשניים של הלוגו לדעתי מאד מציק.

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?
האם העיטור בלוגו האמצעי מוסיף?

תודה!

קבצים מצורפים

• לוגו-בתהליך עבודה-04.png
    KB 49.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
הראשון לוקח
תצליחי!

• הוסף לסימניות
אם את לא צריכה את 3, אני אקח...

• הוסף לסימניות
באלעד יש חנות מתנות "פסטורל" שיש להם כזה לוגו דומה. לי זה הזכיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1994665:
באלעד יש חנות מתנות "פסטורל" שיש להם כזה לוגו דומה. לי זה הזכיר

יש לך את הלוגו להראות לי?

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה לוגו לחנות
או כרטיס ביקור
כי לכרטיס ביקור הייתי הולכת דווקא על א43

• הוסף לסימניות
1, אחד מהם ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה