כללי לוגו ואתר ללקוח

• הוסף לסימניות
מדובר ברשת של צבעים בפריסה ארצית, הלוגו עוצב כבקשת הלקוח בשילוב של תמונה שערכתי...
מה דעתכם? אשמח לשמוע!:)
נ.ב קישור לאתר http://painters.bettersale.net

קבצים מצורפים

• מעובד 2.png
    KB 509.3 · צפיות: 16
  • image001.png
    KB 252.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
התמונה לפני עריכה

(סתם כדי להתרברב):)

קבצים מצורפים

• shutterstock_57909895.jpg
    2.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
רואים קצת את העריכה ביד ימין - אולי אפשר לסדר את זה...

כללית נראה יפה מאוד,
ומשום מה מפריע לי טיפה שהאדום של "הצבעים" לא בגוון המדויק של הסרבל שהוא לובש.
אם כבר על אותו צבע - אז מדוייק.
כך דעתי...
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
נ.ב. חננוש צודק/ת בעניין העריכה ביד ימין. שנית, הייתי אומר לשפץ קצת את מיקום הכובע, או כלל להוריד אותו.

• הוסף לסימניות
למה הרזולוציה באתר כל כך נמוכה?

• הוסף לסימניות
הלוגו מאד מוצלח.

• הוסף לסימניות
כדאי שהכובע יפנה לכיוון הלוגו.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד!
הייתי שוקלת לנקד את המילה "צבעים" שידעו בוודאות במה מדובר.
באתר- חסר לי עוד מהאדום. העיצוב לא מספיק מתחבר ללוגו.
וכן להגדיל את הלוגו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
התחלה טובה בעבודה על הלוגו (יש מספר שיפוצים קוסמטיים כפי שכבר העירו לך).

הלוגו מקפל בתוכו שפה גרפית ברורה, רק חבל שהיא לא באה לידי ביטוי באתר.
כאילו לקחת דף בית של אתר והדבקת עליו לוגו, בלי קשר בין הדברים.

איפה הצבע האדום באתר? הוא חייב לבוא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר דומיננטית.
איפה טפטופי הצבע מהדלי?
ובכלל - איפה עיצוב שמשדר וצועק "צבע"?

התמונות שבחרת, למעט אולי הימנית, יכולות להתאים לכל אתר בנושא עיצוב פנים. כשאת מעצבת אתר שעוסק בצביעה, כל תמונה חייבת לצעוק שזה הנושא. אין טעם לבחור תמונה של קיר צבוע בשמנת... לכי על דברים הרבה הרבה יותר נועזים, שגם אם אף לקוח לא יזמין אותם, זה עדיין ייתן לו קריאת כיוון לגבי מנעד האפשרויות. לא חסרות תמונות יפהפיות שממחישות צביעת קירות בשלל גוונים, אפקטים של צבע וטיח ועוד.

בחירת התמונות הנכונות "תחזיק" לך את הדף, ומה שנותר לך לעשות זה לבחור בתמונה את שאר האלמנטים כך שיידברו כולם בשפה אחת, אחד עם השני ועם הלוגו.
כרגע, הרבה מהאלמנטים תלושים וסתמיים מאוד (הכפתורים השחורים - איך הם מתקשרים עם הלוגו? איור הכוכב הצהוב על הריבוע הכסוף - מה הקשר שלו? למה כפתור ה"שלח" בצבע צהוב?)

בסה"כ יש כאן כאמור התחלה טובה עם לוגו, ועבודה נקיה עם גריד.
מה שחסר לך פה זה שפה גרפית מגובשת ואחידה, ובחירות מושכלות ומנומקות במקום שרירותיות וסתמיות.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
באמת לא הבהרתי את הדברים נכון. גם הלוגו וגם האתר היו חייבים להיעשות בדיוק לפי הוראות הלקוח שהשתמש באמת בתבנית מסויימת. ההתערבות שלי היתה מוגבלת מאוד. (וודאי שאם הייתי מעצבת "בגדול" האתר היה עונה על התאור של נעמה. מסכימה לגמרי!!!!)
הבקשה שלי לחוו"ד הייתה בעיקר על הלוגו. ואפילו על סוג הפונט (שהלקוח בחר) ואני התנגדתי ממש...
בכל מקרה תודה לכולכם על ההשקעה בתגובות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;852280:
התחלה טובה בעבודה על הלוגו (יש מספר שיפוצים קוסמטיים כפי שכבר העירו לך).

הלוגו מקפל בתוכו שפה גרפית ברורה, רק חבל שהיא לא באה לידי ביטוי באתר.
כאילו לקחת דף בית של אתר והדבקת עליו לוגו, בלי קשר בין הדברים.

איפה הצבע האדום באתר? הוא חייב לבוא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר דומיננטית.
איפה טפטופי הצבע מהדלי?
ובכלל - איפה עיצוב שמשדר וצועק "צבע"?

התמונות שבחרת, למעט אולי הימנית, יכולות להתאים לכל אתר בנושא עיצוב פנים. כשאת מעצבת אתר שעוסק בצביעה, כל תמונה חייבת לצעוק שזה הנושא. אין טעם לבחור תמונה של קיר צבוע בשמנת... לכי על דברים הרבה הרבה יותר נועזים, שגם אם אף לקוח לא יזמין אותם, זה עדיין ייתן לו קריאת כיוון לגבי מנעד האפשרויות. לא חסרות תמונות יפהפיות שממחישות צביעת קירות בשלל גוונים, אפקטים של צבע וטיח ועוד.

בחירת התמונות הנכונות "תחזיק" לך את הדף, ומה שנותר לך לעשות זה לבחור בתמונה את שאר האלמנטים כך שיידברו כולם בשפה אחת, אחד עם השני ועם הלוגו.
כרגע, הרבה מהאלמנטים תלושים וסתמיים מאוד (הכפתורים השחורים - איך הם מתקשרים עם הלוגו? איור הכוכב הצהוב על הריבוע הכסוף - מה הקשר שלו? למה כפתור ה"שלח" בצבע צהוב?)

בסה"כ יש כאן כאמור התחלה טובה עם לוגו, ועבודה נקיה עם גריד.
מה שחסר לך פה זה שפה גרפית מגובשת ואחידה, ובחירות מושכלות ומנומקות במקום שרירותיות וסתמיות.
נעמה, תודה רבה על ההשקעה בתגובה, אני מעריכה את זה מאוד, כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
גם אם הלקוח השתמש בתבנית, זה עדיין אמור לאפשר לך מרחב כמו בחירת התמונות בדף הבית, בחירת צבע הכפתורים ועוד.
בחירת הפונט בלוגו היא אחד הדברים המוצלחים בלוגו. למה התנגדת?

• הוסף לסימניות
לנעמה: הלקוח עצמו גרפיקאי, הייתי רק "הרשות המבצעת" :)
ובנוגע לפונט, הרגיש לי כבד, לא "לוגואי" כמו פונט לנושא של קודש. את אומרת שהצדק איתו...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלית;852839:
לנעמה: הלקוח עצמו גרפיקאי, הייתי רק "הרשות המבצעת" :)
ובנוגע לפונט, הרגיש לי כבד, לא "לוגואי" כמו פונט לנושא של קודש. את אומרת שהצדק איתו...?

נבצר מבינתי למה הוא לא יכול לעצב לעצמו אם הוא גרפיקאי... (הוא גרפיקאי וגם צבעי?)
בכל מקרה, הפונט לא מעורר אסוציאציה של קודש, אלא אסוציאציה של פונט עם ניחוח ישראלי-נוסטלגי מעט, וזה מתקשר היטב עם מקצוע הצבעי.

• הוסף לסימניות
ההערות נכונות וגם האתר וגם הלוגו יפים כמובן עם התיקונים שהציעו.
במידה ואת מוגבלת בגלל הלקוח [ומי מאיתנו לא מכיר את הלקוחות המגבילים את חוש היצירתיות שלנו?] הייתי ממליצה לך בשביל לחבר את הלוגו לאתר, לתת מהאדום עוד גוונים באתר, למשל במספרים למעלה בבאנר המתחלף. אפשר גם לתת בורדר אדום לבאנר, או לקו מתחת לכותרת. צריך איך שהוא לשלב אדום באתר, אחרת זה ייראה לא מחובר כמו שאמרו קודמי.
אבל בסך הכל בהתחשב במגבלות, עשית עבודה ממש יפה וטובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה