כללי לוגו... וזה פעם ראשונה...

• הוסף לסימניות
מה הייתם מעדיפים מהסקיצות המצורפות?, וגם:
מה לדעתכם אפשר לשפר בלוגואים האלו?
אני פשוט מחפשת כיוון חשיבה שלישי,
אחרי עשרות סקיצות שקצת מאיימות לחסום לי את המעוף...
הלוגו מיועד למרכז לרקמה, אמור לשדר יוקרה. מרכז ליצירות אומנות רקומות.
תודה מראש לכל מי שינסה לעזור:)
אגב, זה פעם ראשונה שאני מעלה משו לחוו"ד, אז אני אמורה לפחד?;)

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו.jpg
    KB 154.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא שאני מתיימר להיות מייבין גדול (אחרי הכל אני עדיין סטונדט) אבל לעין הרגילה שלי 2 הלוגואים האחרונים קצת מבלבלים עם האובייקט שלפני הק' ולכן נראה לי שעדיף הראשון, הוא גם יותר נקי מבחינת הקריאה ממבט ראשון וגם באופן כללי נקי יותר ומשדר יותר אמנותיות, הכל לדעתי כמובן, ועכשיו תורם של המקצוענים....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;730625:
לא שאני מתיימר להיות מייבין גדול (אחרי הכל אני עדיין סטונדט) אבל לעין הרגילה שלי 2 הלוגואים האחרונים קצת מבלבלים עם האובייקט שלפני הק' ולכן נראה לי שעדיף הראשון, הוא גם יותר נקי מבחינת הקריאה ממבט ראשון וגם באופן כללי נקי יותר ומשדר יותר אמנותיות, הכל לדעתי כמובן, ועכשיו תורם של המקצוענים....
בהצלחה!

כנ"ל גם אני מסכימה עם דבריו - הראשון הכי יפה רק שמפריע לי שהגוון של המעויין לא אותו גוון של המילה קטיפה. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;730629:
רק שמפריע לי שהגוון של המעויין לא אותו גוון של המילה קטיפה. :)
צודקת, טעות שלי... תחשבו שזה אותו צבע;)

• הוסף לסימניות
את הראשון הכי אהבתי לדעתי לא צריך להוסיף לזה שום דבר.
משדר יוקרה, עדינות, אולי הייתי מנסה בצבע בורדו אבל גם כך זה מאד יפה..

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאד.
הפנט מתאים.
אבל יש מדי הרבה עיטורים.
אפשר להוריד אחד.

• הוסף לסימניות
אני בכלל הולך תמיד לפי הקו החלק.
העיטורים על הכתב לדעתי מיותרים, עדיף לנסות לשלב בצד איזה עיטור, אבל לא על הכיתוב (כמו דוגמא 2)
יש כאן עבודה טובה, בחירת פונטים וצבעים נכונים.

עוד קצת עבודה וזה מושלם, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.
באופציה הראשונה כדאי לנסות את "רוקמים אמנות" בסגול של המעוין בצד - איך זה מתקבל.
2 ו-3 מאד דומות, זה כיוון אחד עם ניואנסים שונים. כדאי לנסות כיוון נוסף שונה - גם שונה בפונט שמהווה כאן את עיקר הלוגו. למרות שהבחירה הנוכחית יפה מאד. אבל אם צריך להציג 3 אפשרויות, כדאי שתהיה שונות משמעותית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשון בכיוון טוב, האחרים פחות.
הארות:
הסלוגן קטן מדי.
הפונט מדי מסתלסל, אם הסמל מסולסל הפונט צריך להיות קונטרסטי
השילוב באותיות עוד לא לגמרי במקום, אבל קודם נסי פונט אחר ואח"כ נדבר על זה :)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים!
בראשון יש הרבה מדי עיטורים וזה קצת מפריע
הייתי הולכת על השני או השלישי, (אני אהבתי את השלישי)
אולי להכניס את העיטור לתוך מסגרת הריבוע,

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים, עכשיו ככה:
הצבעים נבחרו אחרי המון מחשבה, מתוך מקסימום התאמה לנושא.
הפונט- התחברתי אליו בגלל שהוא משדר מצד אחד אומנות ויודאיקה, ומצד שני- חדשנות.(בשונה, למשל, מקליגרף פתיח, שיותר מזוהה עם עיצוב חסידי.)
אם אתם ממליצים להחליף פונט, איזה תחליף אתם מציעים?
ואם יש למישהו עוד רעיונות לשיפור- אני אשמח לשמוע...
תודה ענקית:)

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות, אולי כבר כתבו על זה.
הפונט משדר תנועה, משהו זורם, לא מתאים לרקמה...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הראשון.

• הוסף לסימניות
1. איזה מסר אמורות להעביר הצורות בצד הלוגואים?
2. העיטורים בלוגו 1 הכי מתאימים לרקמה מבחינת מיקום וצורה, אם הם יהיו יותר דקים יתקבל גם מראה יותר יוקרתי.
3. המעוין כלפי מעלה מיותר, הוא מעביר תחושה של מעוף והעין בורחת לכיוון שלו ללא צורך.
4. לגבי הבחירה של הפונט:
יש בו, באופן בולט, תנועה וזרימה.יש בו אומנות. אין בו ירידה לפרטים קטנים, אין בו מורכבות, אולי קצת מידי קליל. (ו..לי הוא כן נראה חסידי).
האם כל זה מתאים לקונספט?

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מקסים ללא העיטור השמאלי ולהגדיל את הסלוגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה