כללי לוגו וכרטיס ביקור - ייבוא שיער

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אשמח לקבל את חוות דעתכם הבונה ללוגו והכרטיס המצורפים.
יש לציין שהלוגו אמור להיות מכובד, ולשדר יוקרה,

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור 1 (3).jpg
    KB 205.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לוגו יפה:)
אולי כדאי לעשות נגטיב בצבעים (לפי מה שחילקת)
חלק אחד סגול וחלק שני בז
את הממל הקטן מתחת ללוגו עצמו קשה מעט לקרוא
וכן, כדאי ליישרו ללוגו...
ע"מ להשביח אולי כדאי להוסיף לקה סלקטיבית...
המון הצלוחה :)

• הוסף לסימניות
בעיני מהממם.
משדר יוקרה קו נקי ונעים לעין
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
הייתי מלטשת עוד טיפונת.

הייתי מגדילה את האותיות לעומת העיגול וקוטעת אותם בסופו- בלי השפיצים שיוצאים.
ושמה את העיגול ומתחתיו השם -בלי הפרדה
ומתחת את שורת המלל.

אאל"ט השורה באנגלית היא ברימונהאינג, אז למה גם המללל בעברית לא ברימונה?

• הוסף לסימניות
הלוגו בין 2 המילים לא מסתדר לי, לקח לי זמן להבין איך קוראים אותו מאחר ונראה שאותיות בתוך הלוגו או בעיגול עצמו הן חלק משם העסק La O Pelo או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, העיגול באמצע קוטע את הקריאה.
המלל מתחת קטנטן ונעלם, מצריך מאמץ לקוראו.
משהו ב-LP בתוך העיגול לא מעובד עדיין מספיק.
מומלץ לנסות שינוי בצבעוניות. הסגול לא מסתדר עם שיער. אמנם אינני מתכוונת להפוך את זה לחום, אבל אולי ממשפחת הכתומים?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה