כללי לוגו וכרטיס ביקור ליועצת משכנתאות

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• logo.png
    KB 110.4 · צפיות: 19
  • logo2.jpg
    KB 193 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי מציע ללקוחה לעשות כרטיס דו צדדי, ולשים את הפרטים בגב הכרטיס.

• הוסף לסימניות
הצעתי, היא לא רוצה...

• הוסף לסימניות
wow

• הוסף לסימניות
נראה ממש מעולה!
גם מבחינת הצורניות, וגם מבחינת הצבעים

• הוסף לסימניות
נראה מקצועי ביותר
אולי תרחיקי מעט את הטקסטים בימין מהלוגו?

• הוסף לסימניות
נראה מעולה
רק המייל תקוע לי שם

• הוסף לסימניות
נראה טוב!

אבל טיפה הזכיר לי את חברת חשמל, אולי כדאי להעמיד אותם אחד ליד השני ולראות איך לשנות בניואנסים שזה לא יראה כך...

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אהבתי!
בצד האחורי מספיק לשים רק רקע בצבע כתום//כחול, או ליצור טקסטורה מהלוגו.
אגב, מתאים בעברית יותר לכתוב דוא"ל ולא מייל. אבל זה שולי.. לי אישית זה מעט צורם

• הוסף לסימניות
מושלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1817480:
נראה טוב!

אבל טיפה הזכיר לי את חברת חשמל, אולי כדאי להעמיד אותם אחד ליד השני ולראות איך לשנות בניואנסים שזה לא יראה כך...

הכוונה ללוגו הזה? לא ראיתי דמיון...

קבצים מצורפים

• חשמל.PNG
    KB 5.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה, מיוחד...
ובעיקר מקצועי- מסר מדויק עם ביצוע מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה