כללי לוגו וכרטיס ביקור לעורך דין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;1040798:
מה שונה הביקורת שלך משל האחרים.
כולם פירגנו, ומי שהעיר האיר בעיקר על הפונט התורני מדי.
בלי קשר לאחרונה או לא, כי אני לא הגבתי כאן כבר המון זמן, גם בעיני זה היה נראה איזה לוגו למכון ספרים או משהו כזה, ורק בגלל הפונט.
אבל הרעיון מקסים, אהבתי, לדעתי אם תמצא פונט אחר, פחות תורני, שתוכל לשלב ככה, זה יהיה מושלם.
לא אמרתי ששונה, אלא שלאחרונה יש מגמה.
זה היה מאמר מוסגר בכלליות.

• הוסף לסימניות
הפונט תורני מדי חוץ מיזה עבודה יפה ונקיה

• הוסף לסימניות
לא כל פונט בסגנון פרנקריהל ושות' הוא תורני במובהק
אהבתי מאוד מאוד את הקונטרסט בין הסמל לשאר הטקסט
השחור לבן הנקי מאוד נכון
לגבי החיבור של שני ה-א' - רעיון מהמם! בביצוע יש עוד מה לדייק
(האות עברה הצרה? היא נראית קצת גבוהה מדי, ונקודת החיבור צריכה להיות חלקה יותר)

• הוסף לסימניות
גם לי משהו קצת הציק בחיבור של הרגל האמצעית..
הצעת הגשה לכיוון לחיבור חלק יותר:

קבצים מצורפים

• 12uckm89.jpg
    KB 53.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי משהו בכיוון הזה?

קבצים מצורפים

• 12uckm189.jpg
    KB 39.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1041037:
מדי מתוחכם לעורך דין.
מצפים מעורך דין להיות מתוחכם... לא?:)

דווקא נראה לי שלמרות שזה מיוחד יותר, זה עדיין מופשט, ועל טהרת הטיפוגרפיה. לא נראה לי שיש מי שלא יצליח לראות כאן א' א'.
ואם בכל זאת רוצים להוציא מזה את העוקץ.. אפשר לחבר את החלקים זה לזה עם קווים אלכסוניים קטנים בינהם כמו בא' המקורית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1040845:
לא כל פונט בסגנון פרנקריהל ושות' הוא תורני במובהק

מסכים. ע"ע לוגו בית-קפה "אספרסו בר" - אותיות וילנא מיושנות, ועם זאת לוגו חדשני ויפה.

לדעתי ההצעה האחרונה של א ל י - הכי לעניין. כמו שאמרו, אפשר להוסיף קוים דקים בין החלקים - רק לא בין שני אותיות האל"ף.

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה!
יש משהו מאד מיוחד בלוגו של עדן שנותן בטחון, יציבות, רשמיות, אותנטיות
לעומת הרעיונות המאד יפים של א ל י שהם, לכאורה, פתרונות טיפוגרפיים יותר טובים
אבל הם מסיטים את המסר למקום אחר,
האחרון מעניין אבל תלוש ולגבי ההערה של blueberry נראה לי שמה שמפריע פה
זה לא התחכום אלא תחושת הריחוק שהוא מעביר,
אני הייתי נשארת בראשון על אף הבעייתיות של החיבור.

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד גם לעבוד על היחס בגודל וברווחים בין האייקון, השורה הראשונה והשורה השנייה.

• הוסף לסימניות
מקסים. מושלם בעיניי.
לא הייתי נוגעת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.
כפי ששיערו כאן מס' חברים הלוגו מיועד לעורך דין לא ממגזר שלנו, כך שמבחינתו הלוגו היה מצויין כפי שהוא ולא התקשר לו לכיוון תורני אלא לכיוון הרציני של עורך דין - וזה בדיוק מה שהוא חיפש.

בכל אופן הערותיכם נתנו כיווני מחשבה חדשים לעבודות הבאות.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה