כללי לוגו וכרטיס ביקור לתרפיסטית באומנות ומאבחנת

• הוסף לסימניות
מצרפת לוגו וכרטיס ביקור שעיצבתי לתרפיסטית באומנות ומאבחנת.
בתחילה עיצבתי את הלוגו עם פחות צבעים אך הלקוחה ביקשה בכל אופן ללכת על כל הצבעים הללו... לדעתי זה די הרס.
מה אומרים? היא מצידה אהבה מאוד ב"ה,
הלכתי בכוונה על רקע כהה בשבילך להביע שהצבעים מתגלים מתוך החושך.
אשמח לשמוע מה דעתכם... תודה!

קבצים מצורפים

• -01.jpg
    -01.jpg
    1 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הרעיון של הויזואל יפה מאד. אבל לדעתי דורש קצת הפשטה. הוא עם פוטנציאל מצוין.
הערות נוספות:
הפונט לא ככ מתאים כאן.
לגבי גב הכרטיס- כ"כ הרבה תחומים יוצר רושם לא אמין. כלבויניק. ובנוסף, אין בכלל קשר בין הויזואל ליעוץ נישואין.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה! (אני שמה לב בזמן האחרון שזה לא כזה מובן מאליו..)
לגבי הפרוט בכרטיס, גם אני אמרתי לה. אך היא בכל אופן רוצה להכניס את זה כאן..
חוץ מזה על איזה פונט היה לי כדאי ללכת לדעתך? וכן, אשמח לפרוט לגבי ההפשטה.. אם אפשר, אשמח מאוד! תודה רבה לך!
כמו כן אשמח לשמוע עוד דעות בעניין..

• הוסף לסימניות
לגבי פונט - תנסי משהו משהו יותר רך וזורם.
לגבי הויזואל- אני הייתי מנסה וקטור חלק עם חללים, ולא משהו כזה מרובה צבעים

• הוסף לסימניות
תודה לך!
לגבי הפונט, אנסה.
לגבי הצבעים- כפי שהזכרתי בפתיחת הנושא, אין לי אפשרות לוותר על שום צבע... :(

• הוסף לסימניות
יפה!
אהבתי את השילוב של הלב.
אולי את המכחול להפשיט יותר (או שהוא גם צריך את כל הצבעים?!)
והשם שלה לדעתי יכול להיות בצבע אחד.

• הוסף לסימניות
הנראות מעולה.
מצטרפת לגבי ההפשטה של הלוגו.

כמו כן יש בעיה בחלוקת השורות בגב הכרטיס.

• הוסף לסימניות
נראה ממש טוב! במיוחד עם הדמיה מושקעת כל כך.. בנית לבד?

שני נקודות קטנות -
א.זה נראה שבעיגולי הצבע יש עוד כתם של ברק, ובפלטה יש גם מסביב ברק בהיר יותר.
לדעתי כשתבטלי אותם, זה פחות יראה ילדותי, ואולי אפילו עדיף רק קו מתאר בעיגולי הצבע.
ב. בצד האחורי הייתי מוותר על השימוש באלמנט. עדיף לתת את הבמה לכל תחומי העיסוק, כי הם מרובים.
אם את כן משאיר אותו - תשקלי להראות את החלק שבו הוא יותר את הלב, (שזה מממש רעיון חזק!)
ולא את הפלטת צבעים שמתקשרת יותר לסתם ציירת / תרפיסטית באומנות.

בהצלחה!
ותמשיכי לשתף - בכל העבודות שאת מעלה ואני נהנית לראות את הקו הנקי והמוקפד.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
לדעתי אפשר להקפיץ את הכרטיס אם את התחומים תעשי באייקונים.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה הלוגו! הצבעים דווקא משדרים מסר מענין (אהבתי מאד גם את בחירת הצבעוניות בשם שלה) ועל הרקע השחור זה מתקבל מצוין.

הצעות לשיפורונים:
- את המכחול לעשות "שטוח" - בצבע אחד ובלי צבע בקצהו - דווקא החלק של המכחול מוסיף "התקשקשות" שמורידה מערך הפלטת צבעים הלבבית שמעבירה מסר נהדר!
-להוריד את העיגול האחרון הצהוב, הוא לא "זורם" עם הקשת ועם הצבע שלצידו וכן "מעצבן" שהוא היחד שמחוץ לשורה.
-להקטין מעט את הסלוגן, שיהיה מיושר לשם ולא "יצא מהצדדים")

בחלק האחורי יש עוד מה לשחק:
הצעה: לעשות על הרקע השחור, 4 עיגולים צבעוניים זה לצד זה כשבכל אחד מצוין תחום התמחות אחר. (וכמובן מתחת לשורת העיגולים - הטלפון)
זה ידגיש את הצבעוניות ויצור סדר.

-ב"סימן" מים הצבעים הופכים להייות "חשוכים" וזה מוריד מהערך של הצבעוניות היפה.
-הפירוט של התחומים כרגע, יבש ארוך ומעייף.,

בהצלחה רבה! הכיוון מהמם, עיצובים עם צבעוניות עליזה חביבים עלי ביותר וכשהם יודעים גם לשמור על נקיות, זו בכלל חגיגה!

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד,
בספר הידוע 'לוגו מנצח' נכתב שלוגו צריך להראות טוב גם בשחור לבן
האם לדעתך לוח הלב יראה טוב כאשר לא יראה הרקע השחור האחורי?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה רבה לכולכם!!! זה ממש מחמם את הלב לקבל פידבק ויחס... וגם הערות בונות שכאלו!
אנסה לשפר את הלוגו בהתאם לעיצות המחכימות הללו.
המוקאפ, לא שלי. אם יש משהי שחפצה בו אעלה אותו בשמחה.
ולגבי הנראות בשחור לבן, בדקתי ודווקא והוא מתקבל יפה לפי דעתי.
אז שוב תודה רבה לכן! זה אכן נותן הרבה מוטיבציה להמשיך...
ישלם ד' שכרכם בפרנסה בשפע, הצלחה ובשורות טובות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה