כללי לוגו וכרטיס ביקור

• פותח הנושא evart
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברה חדשה שמתעסקת עם סחר בבורסה
זה כרטיס הביקור ...הם אהבו והתלהבו... וזה יוצא בקרוב לדפוס ..אשמח לשמוע תגובות אם כדאי לשנות משהו ...

קבצים מצורפים

• דוגמית.jpg
    KB 931.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מהמם!
גם הלוגו וגם הכרטיס ביקור.

• הוסף לסימניות
איך מעלים את הקובץ ישר שניתן יהיה לצפות בו ...ולא לפתוח קובץ אלא שיופיע על המסך?

• הוסף לסימניות
אכן היה ממה להתלהב

בקטנה, הסלוגן לא עומד טוב.

נכתב ע"י evart;1189538:
איך מעלים את הקובץ ישר שניתן יהיה לצפות בו ...ולא לפתוח קובץ אלא שיופיע על המסך?

מעלים קובץ בסיומת PNG

• הוסף לסימניות
משהו מיוחד
לא יודע למה משום מה התלת מימד בלוגו לא מתחבר לי
אולי אני הבעיה
:):)

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרת לשמור בpng זה גרסה ישנה של פוטושופ ..פעם היה אפשר לעלות jpg למה היום לא?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
צ"ל CEO
(chief executive officer)
לא CAO

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evart;1189558:
אין לי אפשרת לשמור בpng זה גרסה ישנה של פוטושופ ..פעם היה אפשר לעלות jpg למה היום לא?
הא לך...

קבצים מצורפים

• דוגמית.png
    KB 805.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
caoיש גם כזה... זה חלוקת תפקידים בחברה אני לא מבינה בזה אבל זה מה שהם כתבו ואישרו
תודה משהק.. שהעלית את הקובץ שלי ...

• הוסף לסימניות
תוכל לערוך את ההודעה שלך ולשנותו בPNG הזה

בדר"כ Founder וCEO הוא תפקיד אחד.
אגב, לאיזה שירות הם? (בכרטיס לא מבואר כלום)

• הוסף לסימניות
צבעים יפים ומתאימים מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהק;1189603:

משהו מתחום הבורסה ואנשי הייטק כאלה...יש כמה שותפים שלכל אחד מהם כמה תפקידים שונים בחברה.. זה כרטיס אחד מתוך כמה שכולם באותו עיצוב ,חוץ מהפרטים האישיים והתפקידים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהק;1189603:

איך ניתן לערוך ולשנות לpng???

• הוסף לסימניות
תגרור הPNG לשולחן העבודה שלך
ערוך הודעה, מצב עריכה מתקדם, ניהול קבצים מצורפים, הסר הJPG ותעלה הPNG

• הוסף לסימניות
ניסיתי לערוך לפי ההוראות לא יודעת אם אצליח

קבצים מצורפים

• png[1].gif
    153 ביטים · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הדרך הכי נוחה לדעתי להעלות תמונות.לפורום היא על ידי גזירת מהמסך על ידי הכלי ליצירת צילומי מסך המובנה בווינדוס.
זה שומר ברזולוציה נוחה למסך בדרך כלל וגם בpng.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1189715:
הדרך הכי נוחה לדעתי להעלות תמונות.לפורום היא על ידי גזירת מהמסך על ידי הכלי ליצירת צילומי מסך המובנה בווינדוס.
זה שומר ברזולוציה נוחה למסך בדרך כלל וגם בpng.

לא מכירה ... איזה כלי זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה