כללי לוגו ומודעה

• הוסף לסימניות
להלן לוגו לארגון חש"א (לא גחש"א, זה רק לאלו שלא מסתדרים) הרעיון בלוגו הוא להביע שההרצאות וההדרכות ע"י הארגון ממצבות את הדרך לעתיד טוב , והעיקר שאין טעם לברוח למקורות חוץ, הכל ברוח החסידות המקורית והאוטנטית, וכו'

מה דעתכם על הלוגו? ומה דעתכם על המודעה שאחריה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 865 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע למה תמיד הכחול או הסגול כשהם עולים לי לאתר פרוג הם פתאום מקבלים צבע אחר לגמרי מהמקורי, בהתחלה חשבתי שזה המסך אבל כשאני רואה את זה דרך אותו המחשב שלא בדרך פרוג הוא מראה אותו טוב מאוד.

בכל אופן זה המודעה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 353.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
האליפסה מאוד נוטה שמאלה האם זה בכוונה?
יפה מאוד, אולי אם כל הכיתוב יהיה באותו צבע זה יקל קצת.

אגב, אפשר לערוך הודעה, ואז חוסכים שתי הודעות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את המודעה זה נותן מן הרגשה של בית חלומות בתוספת הצפורים

• הוסף לסימניות
אהבתי את המודעה, וגם בלוגו הייתי משנה את הצבעים כפי הלוגו במודעה.

• הוסף לסימניות
ונתנו, הצבעים במודעה הם הצבעים הנכונים, כך כתב קאפירייטר.

המודעה מצויינת, מזמינה וממחישה.
גם הצבעים טובים, ואהבתי איך הכל יושב.

לגבי הלוגו -

אהבתי מאוד, בנוי מצויין, והצבעים מעולים (אני מתייחסת לזה שבמודעה)

הארותי:
העיטור מעל ומתחת הטקסט שבמרכז, זה לא בדיוק מסתדר.
אם אתה רוצה למרכז, תמרכז את כל הטקסט.
אם אתה משתמש בעיטור כל כך סימטרי זה מתאים שהכל יהי'ה מיושר לאמצע.
אם אתה ממש לא רוצה מירכוז שם - תשתמש בעיטור לא סימטרי.
וגם העיטור הזה קצת נדוש.

הבית - מעולה, רק הפתח קצת גדול מדי, לא? או שזה בכוונה?

הפרחים בצד - אני חושבת שכדאי לעשות יותר בסגנון של שאר הלוגו. או להוריד

• הוסף לסימניות
לוגו יפהפה - חדשני עם טאצ' חסידי שמרני.
הפרחים לדעתי מיותרים. הם מושכים את הלוגו לכיוון שמרני מידי, ואתה ניסית ליצוק לתוכו רעננות - - -
מודעה יפהפיה.
אולי הקונטור הדק סביב קרני השמש מיותר?

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה!
הלוגו פחות,
העיטורים בפנים לא מתאימים, אולי תבחרי עיטור כמו הפרחים וקצת יותר מודרני ותשתמשי בו גם בפנים.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת, המודעה יפה והלוגו לא מספיק... ואם הצלחת לעשות מודעה כזו, תצליח להעלות את הלוגו לרמה של המודעה (לפחות...)

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש צורך בלוגו מודרני יותר... נראה לי שהוא רצה לשמור על שמרנות מסויימת...

ו..טפטפת צריך לראות אם הוא מבטל את הקונטור מסביב לשמש (שגם בעיני הוא מיותר..) אז אולי טיפה להגדיל את הבית.. יכול להיות שבגלל שהקרניים כ"כ בהירות הוא עלול ללכת 'לאיבוד' בתוך המודעה הזו שהחלק התחתון בולט כ"כ..

• הוסף לסימניות
לשמור על שמרנות הכוונה "לתקוע" משהו לא טוב? זה נקרא שמרני?
המקצוענות זה לעשות שמרני ומציון. שמרני ועם זה נעים לעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה