כללי לוגו ומיתוג

• הוסף לסימניות
בריף: ארגון עזרה בעיקר בתחום הכלכלי, יעוץ והכוונה, סידור חובות, ואיך אפשר בלי קמחא דפסחא ותלושים לשבת ויו"ט, בקיצור, קופה קהילתית המחלקת את פעולותיה לציבור על כל גווניה.
ביקורת יתקבל בברכה

קבצים מצורפים

• לוגו מחודש 2.png
    KB 156 · צפיות: 22
  • הדמיה מיתוג 2.png
    KB 162.2 · צפיות: 36
  • הדמיה כרטיס ביקור 2.png
    KB 51.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ב״ה

העיצוב ממש יפה, אולי כדאי לעשות את ה״ו״ של זוקף וה״ו״ של כפופים כקו אחד? שיראה כמו ״ן״ סופית. לענ״ד כדאי להחליף את הפונט ליותר ״חסידי״ יותר מתאים... בהצלחה רבה! מחכים לראות שידרוגים:)

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!
קצת חסר לי במעטפה נגיעות של הפס הכהה שיש בשאר הניירת.
אולי יש דרך לשלב את זה?
וגם הבז' בבלנק מאד יכול להוסיף בכרטיסי הביקור בשילוב עדין.

• הוסף לסימניות
לא מתחבר לי ה'וו'ים. זה יוצר את הוו של הזוקף לנון סופית

• הוסף לסימניות
השם של הקופה קצת לא נראה לי.
(כמובן שזה לא קשור אליך)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
לי אישית קצת מפריע בבלנק ב A4 שכל הטקסט למעלה
כולל הפרטים, עדיף לשים לוגו למעלה ואת כל שאר הפרטים למטה.
זה ייצור יותר נקיות וסדר לעין.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בנימין אחלה עבודה!
כנ"ל להוריד את הפרטים בבלאנק לתחתית העמוד מידי עמוס שם למעלה
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1757571:
השם של הקופה קצת לא נראה לי.
(כמובן שזה לא קשור אליך)

צודק מבחינת הגיון,

מצד שני זה שם שאדמו"ר הראשון נתן לארגון [שחידש את עצמו בשנים האחרונות] שחוץ מזה שא"א לשנות א"ז, לקהל המבוגר השם עצמו "קודש קדשים" כך שהוא מספיק קופירייטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 102;1758027:
מאוד יפה,
לי אישית קצת מפריע בבלנק ב A4 שכל הטקסט למעלה
כולל הפרטים, עדיף לשים לוגו למעלה ואת כל שאר הפרטים למטה.
זה ייצור יותר נקיות וסדר לעין.
בהצלחה

לקחתי לתשומת לבי, תודה

• הוסף לסימניות
עבודה נחמדה, מקצועית, וכל מילה מיותרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה