- הוסף לסימניות
אני ראיתי בראשון את הפעמון גם ככובע אלגנטי ואת הסימן קריאה כעניבה
וזה יצר תחושה של משהו מאד מכובד ואצילי.
וזה יצר תחושה של משהו מאד מכובד ואצילי.
נכתב ע"י לאור;2347266:זה נכון מאד מה שאת אומרת.
אך כאן המסר כן קשור לפעמונים. לא קשור ישירות, אלא בעקיפין, את לא שומעת כשאת אומרת "פעמון" את הצליל העדין שלו?
את המראה הנעים? הצורה המיוחדת? זהו כלי נגינה מאד עדין, ואצילי.
והסלוגן - מתבטא בסימבול של הסימן קריאה.
קליעה לטעמו האישי של הלקוח - שהסימן קריאה הוא בצבע אחר מכל הלוגו, משהו שונה וייחודי לסימן קריאה.
ומדוע הוספתי את האייקון של הפעמון? ענו כבר באשכול הקודם. וזה לא אומר שאני מתיימרת להכנס לתודעה של האנשים כמו החברות הגדולות שהוזכרו כאן, אלא זה אומר שזה אפשרי, ולפעמים גם כדאי...
הגעתי עד כאן אחרי מחשבה, התייעצות, ספיקות והחלטות.... לגבי המסר, הערך הבולט, הנראות, הויזואל וכו' וכו'...
אבל בהחלט אפשר לחלוק עלי.
ואשמח מאד לשמוע עוד דעות...
שאוכל להחליט סופית ולראות איך אני מתקדמת.....
תודה לכל העונים, זה ממש מפדבק, וממש מדרבן להמשיך ולהגיע ליעד!!
נכתב ע"י לאור;2347989:ARIELS - תודה על ההשקעה המרובה בתשובה מדויקת ומפורטת!!
ותודה לכולם על ההיענות וההכוונה!
פעלתי לפי מה שהכוונתם אותי. לגבי הנראות, הפונטים והצבעים.
(אמנם כרגע איבדתי את המראה של העניבה, לא? אבל אולי זה כדאי??)
מה אתם אומרים כרגע?
אשמח לשמוע!
בזכותכם אני מתקדמת!![]()
נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2347321:"עיצוב נכון" לדעתי לא נכון. זה מעביר תחושה חובבנית.
תני לאחרים להתעסק בקופי. תישארי במקום של המעצבת.
מה רע ב"סטודיו לעיצוב" ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים