- הוסף לסימניות
מצ"ב שתי וריאציות של פרסומת לפאנית (בין כמה בלע"ר) במתחם אוסם
על הדרך היא קבלה גם צ'ופר - לוגו חדש
לא היה זמן לבריף ועבודת שטח מעמיקה
פשוט יצאתי למקום, סרקתי שתי פאות, התניסיתי. וירא כי טוב!! ממליצה על חני בחום.
לאחר בריפון ממוקד יצאו לי חוזקות של יוקרה. סטייל וחדשנות.
אבל משיטוט כאן בפורום ראיתי שכמעט כל פאנית שניה מדברת על זה.
הלכתי על התובנה שיצאה לי מהחוויה האישית, אני נשואה שנה וחצי ואחת הפאות שלי היא מהחתונה. בד"כ לא הייתי מרוצה מהסירוקים וזו הפעם הראשונה שאני יוצאת מסירוק ואוהבת באמת איך שאני נראית.
כמו"כ חשבתי על התובנה כשאישה נראית כמו שהיא אוהבת באמת (באמת לא כי השכנה אוהבת איך שהיא נראית...) אז היא מרגישה יותר טוב עם עצמה וממילא מתנהגת בהתאם.
השפה וסגנון המודעה משדרים את החוזקה שלה ע"פ האחרות - יוקרה. סטייל. חדשנות.
קהל היעד בפרסום הנוכחי הוא נשות מתחם אוסם, ברובן חסידות. לכן הסגנון עם נגיעות של טעם חסידי.
כמו"כ לא רציתי להכניס תמונות של שיער או פיאות, אך לאחר מעשה היה נראה לי שבכ"ז חסר אזכור לשיער ולכן הוספתי כאפשרות את קבוצת השיער.
מצ"ב שתי סקיצות:
1. שתי אפשרויות של גוונים
2. שתי לוגואים (מצרפת בגדול)
3. שתי סלוגנים
4. שתי אפשרויות קופי
5. עם קבוצת שיער ובלי
אשמח לחוו"ד
תודה מראש

על הדרך היא קבלה גם צ'ופר - לוגו חדש
לא היה זמן לבריף ועבודת שטח מעמיקה
פשוט יצאתי למקום, סרקתי שתי פאות, התניסיתי. וירא כי טוב!! ממליצה על חני בחום.
לאחר בריפון ממוקד יצאו לי חוזקות של יוקרה. סטייל וחדשנות.
אבל משיטוט כאן בפורום ראיתי שכמעט כל פאנית שניה מדברת על זה.
הלכתי על התובנה שיצאה לי מהחוויה האישית, אני נשואה שנה וחצי ואחת הפאות שלי היא מהחתונה. בד"כ לא הייתי מרוצה מהסירוקים וזו הפעם הראשונה שאני יוצאת מסירוק ואוהבת באמת איך שאני נראית.
כמו"כ חשבתי על התובנה כשאישה נראית כמו שהיא אוהבת באמת (באמת לא כי השכנה אוהבת איך שהיא נראית...) אז היא מרגישה יותר טוב עם עצמה וממילא מתנהגת בהתאם.
השפה וסגנון המודעה משדרים את החוזקה שלה ע"פ האחרות - יוקרה. סטייל. חדשנות.
קהל היעד בפרסום הנוכחי הוא נשות מתחם אוסם, ברובן חסידות. לכן הסגנון עם נגיעות של טעם חסידי.
כמו"כ לא רציתי להכניס תמונות של שיער או פיאות, אך לאחר מעשה היה נראה לי שבכ"ז חסר אזכור לשיער ולכן הוספתי כאפשרות את קבוצת השיער.
מצ"ב שתי סקיצות:
1. שתי אפשרויות של גוונים
2. שתי לוגואים (מצרפת בגדול)
3. שתי סלוגנים
4. שתי אפשרויות קופי
5. עם קבוצת שיער ובלי
אשמח לחוו"ד
תודה מראש
הנושאים החמים