נכתב ע"י הרשל'ה;293859:נסי את את זה:
לכבוד מערכת / עיתון / עלון / חברת ****** היקרים,
אין לערוך שום שינוי בקובץ הרצ"ב.
אין להקטין, להגדיל או לפחוס, אין לשנות צבעים ו/או להוסיף מסגרות ו/או אלמנטים גרפיים או אחרים כלשהם. כל שינוי או המרה של הקובץ מתוצרתו המקורית (כולל המרה לג'יי פג ברזולוציה גבוהה) לא תתקבל בהבנה.
כל הפרה של אחד התנאים המפורטים לעייל, תגרום ישירות לאי תשלום התמורה ע"י המזמין עבור הפרסום. כמו"כ שמורה הזכות לתביעתכם בגין נזק תדמיתי, ו/או אחר שייגרם עקב פרסום מסוג זה - כל זאת ללא צורך בהוכחת נזק.
בידידות,
נ.ב. אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה או בעיה הקשורה בגרפיקה.
את הטקסט בצבע אדום.
מנסיון, ברוב המקרים זה או עוזר.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;293862:זה עוזר עד שזה ממשיך להתגלגל אל מישהו אחר שלא קרא את האדום האדום הזה...
("אה, הלוגו של X, כן יש לי אותו בוקטורי, חכה אני כבר שולח"..)
נכתב ע"י נעמי ברקאי;293862:זה עוזר עד שזה ממשיך להתגלגל אל מישהו אחר שלא קרא את האדום האדום הזה...
("אה, הלוגו של X, כן יש לי אותו בוקטורי, חכה אני כבר שולח"..)
סליחה על הבורות,נכתב ע"י ariels;293880:לוגו? לוגו זה הדבר היחיד שאני נותנת כקובץ פתוח, בכל הפורמטים.
אלא אם כן את מתכוונת למה שנקרא לוגו "חסידי" שאז אני מבינה שבטח יש אלמנטים מיוחדים וכו'. נראה לי שאת יכולה להמיר לג'ייפג ברזולוציה גבוהה, ואז לעשות לייב-טרייס ולשלוח להם כך. הם לא יוכלו לפתוח, וזה עדיין וקטורי.
נכתב ע"י ariels;293880:לוגו? לוגו זה הדבר היחיד שאני נותנת כקובץ פתוח, בכל הפורמטים.
נכתב ע"י israelm24;293941:סליחה על הבורות,
מה זה לייב טרייס? טרייס אני יודע מה זה, אבל מזה לייב טרייס ולמה לא ניתן לערוך את הוקטור כשהוא נעשה בדרך זו?
אשמח לקבל תשובה![]()
יש פה איזה ערבוב של מושגיםנכתב ע"י ariels;294039:לייב טרייס - באילוס.
object>live trace
גם אם יעשו לו EXPAND זה אף פעם לא יהיה כמו המקורי, וסביר שלא יוכלו לקחת ממנו אלמנטים נפרדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים