כללי לוגו - זהירות, מתחילה...

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים, למה הלוגו הזה נראה??
ובכללי איך הוא?

קבצים מצורפים

• 22.png
    KB 769.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מתוק.
במבט ראשון לוגו לעסק שמוכר/מתעסק עם מוצרי תינוקות...
במבט שני הצבעים קצת לא מתאימים...
אגב, הפונט לא נראה טוב...(חינמי?)

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי את הצבעים.
זה היה נראה לי או לחנות לתינוקות (בגדי תינוקות כמובן...)
וזה יכול להתאים לי גם לצלמת, אם כי המילה baby פחות שייכת.

אכפת לך לנסות לעשיו את הכנף של הציפור באיזו שיטת שילוב או שקיפות מסוימת? לדעתי זה יכול לתת משהו מעניין ונקי.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
תלוי למה זה.. אבל הלוגו נחמד מאוד.
כנ"ל הצבעים.

הפונט לא פונט איכותי (אין התאמה בין האותיות מבחינה עיצובית)
אין צורך גם בפרח וגם בציפור- תותרי על אחד מהם. (לדעתי שימי את הציפור במקום הפרח בצבע אפור)
תפשטי את הציפור יותר

• הוסף לסימניות
את הציפור באפור?

• הוסף לסימניות
דוקא לדעתי אם לוותר, אז לוותר על הציפור ולא על הפרח.
כי ציפור יש היום בכל עיצוב שני...
אבל בכל זאת היא נותנת זרימה יפה.

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו מתוך ה 151 שצפו שרוצה להגיב?
:confused:

• הוסף לסימניות
הי
אני מרימה את האצבע :) אני אגיב:
הלוגו נחמד ביותר
א.אם לא הייתי קוראת את השם הייתי מושבת שזה לוגו לקשוטי שיער , חוץ מהציפור.
ב. אני מצטרפת לקודמי, הפונט לא טוב, זה לא אומר שכל הפונטים החינמים באנגלית אינם טובים . כי בלועזי יש הרבה פונטים חינמים מצוינים ( במיוחד ללוגיים)
ג. הצירוף בין האלמנטים הציפור והפרח לא קשור , את צריכה לבחור אחד מהם.
כרגע שתיהם לא ממוקמים טוב.
על פניו יש לך טעם מצוין. אבל את צריכה לחשוב למה זה בדיוק מיועד ואז לפי זה לשים את האלמנטים , הפונט והצבעוניות.

המון המון הצלחות!!!
וגמר חתימה טובה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!!!:)

ומי שיש לו מה להוסיף, מוזמן!:)

• הוסף לסימניות
אולי לתומכת לידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה