כללי לוגו - חברה להרחבות בניה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם, הלוגו מיועד לחברה העוסקת בהרחבות בניה, בעיקר קומה נוספת, בפתרונות מתקדמים, תודה.

הלוגו הראשון, במקום du plex כתבתי twu plex, בשביל לשלב את הספרה 2.

בלוגו השני, ניסיתי שהמילים עצמם ייצרו לוגו שייבטא את תחום העיסוק.

בלוגו השלישי, ניסיתי לשמור על צורה יותר פשטנית, בקו עיצובי וגוונים שהולכים היום.

צפה בקובץ המצורף 283596

שבוע טוב.

קבצים מצורפים

• פרויקט הגמר 2-01.png
    פרויקט הגמר 2-01.png
    KB 187.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
האמצעי הימני ממש יפה רק לעבות את האותיות של המילה דו.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כרטיסים-02.png
    KB 8.8 · צפיות: 0
  • כרטיסים_Artboard 4.png
    KB 20.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
גווני האחרונים הרבה יותר יפים. העליון יותר יפה.

• הוסף לסימניות
הייתי מורידה את הקווים למטה. אולי להוריד עוד פרטים מהלוגו...

• הוסף לסימניות
הייתי עושה את ראש הד' כעין גג ומוריד את הגג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2000905:
הקווים למטה הם לא חלק מהלוגו, אלא קווים שאמורים להיות בכרטיס ביקור או בבלנק.

אשמח לשמוע מה היית מורידה מהלוגו עצמו, ומאיזה לוגו

תודה.

הלוגו העליון נראה הרבה יותר טוב.
התכוונתי לפסים מתחת לאותיות ק ו- ס

• הוסף לסימניות
את שני הקווים בצד שמאל שמתי, כי בלעדיהם היה ריק שם, ומשהו בקומפוזיציה של הלוגו לא כל כך הסתדר לי, אך אנסה...

ובכלל הסלוגן טוב? אולי 'בונים עליך', או 'עולים קומה', או 'עולים איתך קומה', או... יש משהו יותר טוב?...

• הוסף לסימניות
אהבתי,
מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
עדיין עמוס לדעתי..

• הוסף לסימניות
יוסף, אם תוכל לומר לי במה ניתן לשפר.

וכעת, סליחה שאני משגע אתכם עם מוק אפים, פשוט מאד אהבתי את הביצועים שלהם, אז... הנה...

צפה בקובץ המצורף 285484

דרך אגב, אני גם באמת חושב, שההגשה ללקוח נראית אחרת לגמרי עם ההדמיות הללו.

קבצים מצורפים

• הדמיה על נייר.jpg
    1.1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• דו פלקס - מודעה ראשונה.jpg
    KB 531.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מידי עמוס כך זה נראה לי צריך פחות אלמנטים ומשראה נקי לעין

• הוסף לסימניות
אולי על הפ תעמידי את הבית בקטן ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה