כללי לוגו - חברה להרחבות בניה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
לא מספיק ברור במבט ראשון
מומלץ להשאיר את המילה פלקס שלמה ללא פסים
את המילה 'דו' לעבות מעט

• הוסף לסימניות
ב״ה

רק אני לא מצליחה לראות את המודעה? (פעם ראשונה שזה קורה לי פה בפרוג)
ד״א, הלוגו האחרון ממש יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2012188:
ב״ה

רק אני לא מצליחה לראות את המודעה? (פעם ראשונה שזה קורה לי פה בפרוג)
ד״א, הלוגו האחרון ממש יפה!

וכשלוחצים על התמונה, פתח בכרטיסיה חדשה, הוא אומר כי 'אין לך ההרשאות צפיה בעמוד זה'
:eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
הסיבה שלא הצלחתם לראות את המודעה, בגלל שהתמונה לא הייתה מוטמעת באתר, אלא מקושרת למקום אחר, שבו אכן אין הרשאת כניסה (פורומים פנימיים של הכיתות בפרוג), סידרתי את זה, העליתי את התמונה לכאן.

תודה.

בכל אופן אשמח לשמוע כעת חוו"ד על המודעה, אני בטוח ומרגיש שיש הרבה מה לשפר.

• הוסף לסימניות
הלוגו מקסים!
ומה שיותר יפה זה לראות את ההתקדמות משלב הסקיצות לתוצר הסופי....
עדיין לטעמי המראה שלו עמוס מידי, החיתוכים של הלבנים מיותרים, ואם משאירים אותם אז לתת יותר ״אויר״ בין הלבנים, הריווח הדקיק מידי רק מוסיף לתחושת העומס.

לגבי המודעה:
א. הפונטים: למה הם ״מרוחים״ (מורחבים?)זה גורע מתחושת המקצועיות.
ב. החלוקה המרובה לא עושה טוב למדעה.
כדאי לחשוב על קומפוזציה שונה להעמדה של הטקסטים כרגע המודעה לא ממש ״מושכת״... :( נראית מידי מודעת ״חינמון״ פשוטה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לנדא על העצות הבונות, נהניתי מכל מילה, ראשית כל אני מנסה את השינויים בלוגו, ולי בעין עדיין נראה כמו שהיה, אשמח לחוו"ד של אחרים.

למעלה הלוגו כמות שהוא, מימין זה עם יותר מרווחים, ומשמאל ביטלתי את ה'לבנים'...

צפה בקובץ המצורף 285731

קבצים מצורפים

• שינויים נבחרים-01.png
    KB 16.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ובמודעה, לא הצלחתי לעשות שינוי בקומפוזיציה, אך לבינתיים ניסיתי 'לאוורר' אותה מעט... ולשפר את ההעמדה של הגופן.

צפה בקובץ המצורף 285732

קבצים מצורפים

• דו פלקס - מודעה ראשונה - לבן יותר-01.jpg
    KB 543.5 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה