חו"ד לוגו חדש... בשבילי

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לכל חוות דעת על הלוגו החדש שלי.
איזו אופציה לדעתכם הכי מוצלחת?
תודה מאד!!!
upload_2019-8-12_20-9-44.png

upload_2019-8-12_20-10-14.png

upload_2019-8-12_20-10-31.png

קבצים מצורפים

• ויזוקל 1.pdf
    KB 762.9 · צפיות: 59
  • ויזוקל 2.pdf
    KB 761.6 · צפיות: 52
  • ויזוקל 3.pdf
    KB 762.5 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
2
בכל מקרה נראה לי כדאי להפשיט.
אולי פחות עיגולים או פחות צבעים.
שימו לב: המילה ויזוקל, הינה מילה חדשה, עלינו לעשות הכל שתהיה קריא!

• הוסף לסימניות
חושבת גם שצריך מאוד להפשיט
הגוונים יכולים ללכת טוב
הפונט מעט קיצ'י

• הוסף לסימניות
בטבעת החיצונית של העיגול - הייתי מחליף צבעים בין חצי העיגול האדומה - לחצי הטורקיז,
ואז לדעתי יקלטו יותר שיש כאן ק'.
(כך ייצא שכל האות ק' בטורקיז, מקווה שהובנתי)

• הוסף לסימניות
כדאי בהחלט להחליף פונט,
ואת הקווים שיוצרים את העיגול לאחד לקויים ישרים, בלי שינויי עובי... כדי לא להעמיס מידי בפרטים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מדי כבד (לדעתי).
אולי לנסות לפשט הצורות כמו שכתבו.

• הוסף לסימניות
איכשהו גם הפונט וגם הסמליל הזה באמצע מזכירים לי את הלוגו של זרקור...
אולי כדאי לנסות פונט יותר בוגר.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קריא, יותר להפשיט. אבל אהבתי מאוד את השם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה