כללי לוגו חדש למסעדה חדשה...

• הוסף לסימניות
הלקוח שלי מלייקווד פותח סניף חלבי לסניף הבשרי הקיים וביקש ממני לעצב לו לוגו.
עשיתי לו שניים, הראשון חדש לגמרי (טוב, חוץ מהפונט..) והשני עם קשר מובהק ללוגו הקיים.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין!

אני מצרף את הלוגו של הסניף הבשרי הקיים ואת השניים החדשים לשיפוטכם.

נ.ב. זה קצת דחוף כי כבר השבוע הקמפיין הולך לעלות.

קבצים מצורפים

• rimon logo.jpg
    KB 65.1 · צפיות: 19
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הראשון יותר "חלבי" אבל עלולים לחשוב שזה מתחרה ולא אותו בעל הבית

• הוסף לסימניות
מיקרוסופט צודק/ת.
ולמה שלא תוסיף גם בחלבי משהו נחמד ב-O?
וד"א, הצבעים מצויינים למסעדה חלבית.

• הוסף לסימניות
לדעתי השני טוב יותר דוקא בגלל שזה דומה, זה הרי "סט". זה מעולה כי אדום מאד בשרי והלוגו החדש משדר מאד חלבי. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עדכון: הלקוח אהב את הראשון. לגבי עניין "המתחרה" שהועלה כאן, לא תהיה בעיה עם זה כי אנחנו הולכים לצאת בקמפיין של 'רימון סושי וסטייקיה גאים להציג את הסניף החלבי - רימון קפה..'

תודה על התגובות! אשמח לעוד הארות/הערות.

• הוסף לסימניות
האחרון כמובן.
בשני יש יותר מידי אפקטים שיהיו מתכון בדוק לצרות בעתיד.

באותה הזדמנות כדאי כבר להיפטר מעודף הגימיקים המיותרים באות O שבלוגו הרגיל.

זה כל-כך הרבה יותר טוב כשזה פשוט.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
השני, וכבר כתבו לך למה.

• הוסף לסימניות
אמנם הראשון יפה בפני עצמו, אבל השני, כפי שכתבו קודמי, הרבה יותר מתאים, ואף ימתג את העסק בצורה מוצלחת ביותר.

כמו שכתב shaia הגרגירי רימון התוך ה-O מיותרים. הכלל בלוגו: כמה פשוט - כך קליט.

באופן כללי - עבודה יפה מאד.

• הוסף לסימניות
טוב, עכשיו סיימתי את המודעה והלקוח פשוט מתעקש על הראשון, אז סבבה לו (וגם לי... הוא שילם עליו יותר.. :))

לגבי הלוגו המקורי זו בעיה לשנות כי זה כבר רץ ונמצא על השלט, תפריטים וכו' וכו'.. וכמובן שאני מסכים עם דעתכם! אך אין אפשרות לצערי..

וזו המודעה שיצאה: (המטרה היא לגרות את הקוראים...;))

קבצים מצורפים

• רימון קפה מתאריך 23.12.09.jpg
    KB 383.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הבסיס מקסים
והשדרוגים לחלבי עדיפות לשני!

בהצלחה

• הוסף לסימניות
פשוט טעות.

הלוגו שבחרת ("השני") לא טוב.
ריבוי המעברים והאפקטים הם ההיפך ממה שצריך.
אם היה מדובר בלוגו לאינטרנט בלבד, ניחא. אבל בתור לוגו שצריך להיות מודפס על תפריטים, שלטים, חשבוניות, מפיות (ספלים) ועיתונים, ברור שיתעוררו בעיות ויהיה קשה מאוד להשיג מראה אחיד ורציף.

הרשל'ה, אייכה? עזור לי...

• הוסף לסימניות
הקוים המפרידים קצת מדי עבים, ו...חבל שזה בליקווד.

• הוסף לסימניות
השני, מיוחד. אני גם מסכימה שזה יוצר "סט" זה צריך להיות כמעט כמו האמיתי, עם צבעים אחרים.
המודעה מדהימה (רק הייתי משנה את הלוגו :) )
תנסי להסביר לו מה שהגרפיקיים כן אומרים, תגידי לו מה shia אמר.
למרות שהראשון יפה בפני עצמו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;337781:
פשוט טעות.

הלוגו שבחרת ("השני") לא טוב.
ריבוי המעברים והאפקטים הם ההיפך ממה שצריך.
אם היה מדובר בלוגו לאינטרנט בלבד, ניחא. אבל בתור לוגו שצריך להיות מודפס על תפריטים, שלטים, חשבוניות, מפיות (ספלים) ועיתונים, ברור שיתעוררו בעיות ויהיה קשה מאוד להשיג מראה אחיד ורציף.

הרשל'ה, אייכה? עזור לי...

אני מסכים לגמרי! אך מה לעשות וזה מה שהוא רוצה?! אי אפשר להכריח אותו.. ניסיתי להסביר, לשכנע וכו', לא ממש עזר..

• הוסף לסימניות
השני יוצר אחידות.
תסביר ללקוח שאמנם בהתחלה המסעדה תפורסם בהקשר למסעדה הבשרית, אבל לא תמיד, ולקוחות חדשים פשוט יחשבו שזו חברה מתחרה...

• הוסף לסימניות
השני,
אולי הראשון יפה,
אבל השני פשוט מתאים!

• הוסף לסימניות
השני מתאים יותר ונאמן למקור, הראשון יפה אבל שונה, אפשר לראות במודעה היפה שהעלתם, כשמסתכלים על הלוגו נראה מקום אחר שלא מזכיר את הסניף הראשון (חוץ מהשם)....
בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה