שיתוף לוגו חדש לשמחת בית צדיקים

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
אשמח לשמוע חוו"ד, הערות והארות, על הלוגו המצורף.
תודה רבה

b36eec6e0c504eec8baaa43376e0370b.jpg

• הוסף לסימניות
וואו!
הערליך שיין!
נחמד לראות מודעה חסידית של סאטמאר מבלי שהאלמנט המרכזי יהיו ה'דקלים'...

• הוסף לסימניות
מדהים!

מה הפונט?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה... ---- אומנות שבעיצוב.

שאלה: האם הכל בדווקה שטוח? אני לא מספיק מתמצאת במה שהולך, אבל זה לא מתרחק קצת מ"חסידי"? (אולי גם עושה רושם יותר 'מבוגר'? (מרוקאי אולי?) זה מגיע מבורות, ואם זה משצריך להיות אז כלום.

העיטורים למעלה בצידי הכתר הייתי מקטינה מעט שלא 'כמעט' יגעו בכל המסביב, גם שיהיה באותו רווח של העיטורים שמולם לבחוץ.
העיטור באמצע שחובק את הדקלים, גם כן הייתי משחקת עם זה טיפה שישתלבו יותר טוב עם העץ, שלא יגע כמעט בעיטור של הריבוע, והצהוב שעל זה, יש שם איזה קו שנראה לי מדי חלק אולי לעגל טיפונת,
ובכלל אין לה גימור ברור, חד? מטושטש?
העיטור למטה ליד הריבוע בצד ימין זה לבן, בצד שמאל צהוב. אולי לעגל טיפה לפי הריבוע?
סליחה שכ"כ התעמקתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פרפקט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה