כללי לוגו חדש... מה נראה לכם שהוא משדר?

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום חברייה,
זמן רב עבר מאז העליתי את העבודה האחרונה
כשהיום אתכבד להגיש לכם סקיצה של לוגו לבית חב"ד הר-חוצבים.
מה דעתכם?
מה הוא משדר?

ואם מצא חן בעיניכם הכיוון
את הדוגמא עם ההרים או לא?

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• לוגו2.png
    KB 560.6 · צפיות: 13
  • לוגו3.png
    KB 539.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ממש יפה. אני אהבתי את זה עם הפס למטה. זה משדר עליה להר.

• הוסף לסימניות
הנקודות מזכירות קצת מדבקות
יש בהם רעיון?
אם לא תנסו משהו אחר

וגם אני חושבת שלחבד יש פונט אחיד
כדאי להשתמש בו

• הוסף לסימניות
לבית חב"ד או לגן חב"ד ממבט ראשון ישר הגעתי לגן!
(ח"ו להפגע)

• הוסף לסימניות
זה נראה משדר מה שזה אמור לשדר- שילוב של בית חב"ד עם הייטק,
אבל לדעתי העיגולים קצת עמוסים מדי..
אולי כדאי לך לעשות את זה כמו ה0 של המחשבון...

• הוסף לסימניות
מאו דיפה ומאוד חב"די! הראשון יותר יפה, ואולי כדאי באמת לשדרג את העיגולים למשהו יותר עדין וקטן.

• הוסף לסימניות
ראשית תודה לכולם,
במענה לשאלתם, הצדק עם שוש. זהו לוגו לבית חב"ד שנמצא בפארק ההיי-טק הר חוצבים
וזה מה שניסיתי לשדר.

גם לי העיגולים מצד אחד הזכירו 'ילדותיות' והתלבטתי מה ניתן לעשות בנידון,
אנסה להקטין ולהכניס יותר עיגולים
או לעשותם חלולים..

אם למישהו יש רעיונות נוספים ל'הייטק' ושלא ייראה 'גן חב"ד', אשמח לשמוע!

ובקשר לפונט, אני עוד לא יודע אם הלקוח מעוניין להיות 'ממותג' או לא..

• הוסף לסימניות
לי זה קצת הזכיר את הלוגו של בני עקיבא ושכתוב מתחתית "תורה ועבודה" (או משהו דומה)
אם הוא רוצה לשדר חב"ד, חייב לשדר את המיתוג או משהו שמתקרב אליו בסגנון.

אם רוצים לשדר הייטק - אולי להשתמש בנקודות צפופות וקטנות יותר, או באלמנט שמזכיר שבב מחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה