לוגו חדש

• הוסף לסימניות
איך הוא?
תגובות בבקשה

עדכנתי את תיקיית העבודות שלי!
(למה לפעמים כשאני מעלה תמונות -באותה צורה בדיוק, זה מביא לי את זה ענק? מי שהבין על מה אני מדברת ויוכל לעזור לי- אשמח מאוד ותודה מראש)

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי

לא כל כך מבינה בלוגואים (ככה כותבים?) ויעידו על כך כל המגיבים שנתנו חוו"ד על הלוגו-לא לוגו שלי,
אבל בעיני לוגו חמוד.
את בטוחה שצריך את מס' הטלפון על כל תמונה?

• הוסף לסימניות
תודה אסתי,
כשאני מביאה ללקוח תמונות- אני לא שמה לוגו על כל תמונה. אלא מדבקת לוגו על האלבום, ושם- צריך את מס' הטלפון, לא?!

• הוסף לסימניות
..

אהה ברור, אם זה לסוף של האלבום זה מצוין.

• הוסף לסימניות
זה לא נראה טוב
ולחלוטין לא מקצועי, יש שם בעיות גרפיות...

צר לי

• הוסף לסימניות
מלכי גם אני חושבת שהלוגו הזה לא מספיק מקצועי. זה מראה קצת בלאגני.
לפעמים עדיף פוינט רגיל מהמחשב מאשר משהו לא מוגדר.

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה שילוב של כמה פונטים
הרעידות בפונט לא מחמיאות
כדאי אולי את הפוטוגרפי לעשות עם ריווח בין האותיות גדול ממש מתחת להכל.
גם מס' טלפון הוא לא חלק מלוגו בד"כ

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מגיע לך יותר.

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש מקצוע של מיתוג.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הלוגו הקודם שלך נראה יותר טוב
כל עוד את לא עושה מיתוג חדש, אני לא רואה סיבה להחליף אותו.

ומכאן יוצאת קריאה לצלמות (נאמר בלשון נקבה מטעמי נוחות):
כל עוד אין לכן איזה שנתיים של וותק, אין כל סיבה להשקיע כסף בלוגו חדש.
השקעה בציוד איכותי וברכישת ידע מקצועי, חשובה לעין ערוך יותר מלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1764186:
הלוגו הקודם שלך נראה יותר טוב
כל עוד את לא עושה מיתוג חדש, אני לא רואה סיבה להחליף אותו.

ומכאן יוצאת קריאה לצלמות (נאמר בלשון נקבה מטעמי נוחות):
כל עוד אין לכן איזה שנתיים של וותק, אין כל סיבה להשקיע כסף בלוגו חדש.
השקעה בציוד איכותי וברכישת ידע מקצועי, חשובה לעין ערוך יותר מלוגו.

מסכימה ולא מסכימה
מסכימה שלצלם/ת מתחיל/ה עדיף להשקיע בציוד מאשר בלוגו
אבל לפחות שהחתימה בתמונות תהיה משהו נעים לעין, פונט נקי ומקצועי שכתוב בו בצורה נקיה ונעימה את השם (לדעתי התוספת של פוטוגרפי שכמעט כולן מוסיפות מיותר לחלוטין) ולא איזה קשקוש שהצלמת יצרה בעצמה וקראה לו לוגו

• הוסף לסימניות
הלוגו הקודם שלך הרבה יותר יפה!!

בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה