- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nomi Baum;2504876:כן
אוקי,
תודה!
אוה...סוף סוף אני מכירה פה מישהי
שגם למדה בסמינר שלי....
(אז אני הבת של שאול מ. הצלם...מפעם..)
יפה שהלכת לתחום של צילום!
בטוחה שתצליחי!!!
נכתב ע"י Nomi Baum;2504876:כן
אוקי,
תודה!
שגם למדה בסמינר שלי....
בטוחה שתצליחי!!!
וואוו תודהנכתב ע"י Nomi Baum;2504876:כן
אוקי,
תודה!
אגב, ראיתי עבודה שלך- מושלמת!!!!!
התמונות, האלבום- מושלם!!
(צילומי חלאקה של אפללו)
צלמים שראו את זה הביעו חוות דעת מאוד מאוד חיובית!
נכתב ע"י יבא;2504921:נכתב ע"י Nomi Baum;2504876:כן
אוקי,
תודה!
שגם למדה בסמינר שלי....
בטוחה שתצליחי!!!
תודה
מי את?
נכתב ע"י Nomi Baum;2504947:נכתב ע"י יבא;2504921:תודה
מי את?
שולחת באישי
נכתב ע"י יונה יונה;2505261:זה לא לוגו. סורי.
ואם את באמת מתחילה רק השם שלך (ומקסימום לכתוב צילום/צלמת מתחת) יהיה הדבר הנכון ביותר להתחיל איתו.
נכתב ע"י יונה יונה;2505331:תודה
טרי מהיום....
שרה מאיר אחראית עליו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים