כללי לוגו חדש

• הוסף לסימניות
אנא חוו את דעתכם המלומדת על הלוגויים
הלוגו הוא עבור חברה ליבוא מוצרים עם רעיונות חדשניים ופטנטים מהסוג של "איך לא חשבנו על זה קודם" יש נישה מכובדת למוצרים עבור תינוקות וילדים.
החברה היא אמריקאית והמוצרים ישווקו רק בארה"ב.
תודה על הבעת דעתכם!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הראשון כי עדין ומכובד
השני הוא יותר רעשני

• הוסף לסימניות
הראשון יפה. הייתי עושה אותו עם פונט פשוט וחלק למשל איראל בלק. מספיק יש מוטיבים בלוגו

• הוסף לסימניות
הרביעי!! הוא מביע משהו שובב וחדשני, הטיפוגרפיה ושילוב הצבעים מעולה.
את הלוגו האחרון תשמור לחברת בניה...

• הוסף לסימניות
הלוגואים יפים מאוד!

אבל...

הלוגואים של החברות הגדולות הם מינימליים. כותבים את שם החברה בפונט יפה ומגדילים אות אחת או מילה אחת בצבע שונה. או חצי בנגטיב וכו'. כמה שהלוגו פחות מקושקש ויותר בולט וחד הוא ייתפס יותר בעין ויבלוט למרחוק. וכמובן שיותר יזכרו אותו.

זו דעתי העניה.

• הוסף לסימניות
יוסלע- אתה מתכוון להטיה? distribution תוקן!

• הוסף לסימניות
מצועצע מידי בשביל חברה שחושבת רחוק ורצה להתפתח לממדי ענק.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרביעי, כי אני אוהבת קלילות...

• הוסף לסימניות
גם אני בעד מספר ארבע!

אבל אני מעיז לשאול: האם מי שעיצב את השאר גם עיצב את מספר 4?
או שזה לא מאותו בית היוצר?
כי זה פשוט ברמה אחרת לגמרי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון יותר מכובד ויפה
הרביעי יותר בלגן

• הוסף לסימניות
הרביעי נראה לי הכי טוב. רק שצריך להחליף את הפונט, אתה יכול להשאיר את הx אבל צריך פונט יותר מכובד

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמי, אני גם מעדיפה את הרביעי הקודמים לא נראים מקצועיים

• הוסף לסימניות
תודה לכם,
ונתנו- הלוגויים הם של אותו בית יוצר ממש ונעשה רגע אחד אחרי השני!
אנחנו מנסים להכנס לראשו של כל אחד מלקוחותינו: אמריקאי, ישראלי, אנגלי, צרפתי, בלגי ועוד הכיוון הויזואלי שהיה בראשו של הלקוח היה שובב ולא מהוקצע ללא הגדרה מדויקת של אופי החברה.
בגלישה לאחד ממשרדי הגרפיקה האמריקאים המצליחים הובאה רשימה של לוגואים שהם יצרו ללקוחותיהם. מסקנתינו: הם אוהבים לשדר שובבות, צבעוניות ותחושה מסוימת של ילדותיות.
בכל זאת נתנו אופציה של משהו יותר שמרני ומהוקצע- מס 5 . ואכן הלקוח מתלבט בין 4 ל5.
בע"ה נעדכנכם מה הלקוח בחר ואת המסקנות הנלוות...

• הוסף לסימניות
מ ר צ
אולי תשמח אותנו ותן קישור ללוגואים של החברה המצליחה הזו, סתם בשביל להתרשם?

• הוסף לסימניות
אז סתם מגיע לך צל"ש, אם יש לך אפשרות לעבוד ממרובעות/מהוקצע ל'מעוף' מדקה לדקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה