כללי לוגו - חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
לוגו לקבלן בניה
בעיקרון השם הוא "מח" או מ.ח. (ראשי תיבות של שמו)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 87.1 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
יש מקצועיות.
כמה הערות, אפשר?

2 הצבעים ממש לא מתחברים בכללי, ולא כ"כ לנושא. תנסה לדמיין את הלוגו בענק באתר בנייה ותגיד אתה מה חסר לך בלוגו.
הצבעים שנראים לי נוגעים הם:
ירוק - פריחה ושיגשוג, (דירה תמיד מוקפת בצמחיה).
אפור - בנייה איתנה, בטון.
בורדו - גג / רעפים.

לגבי הפונט, נכון שבחרת פונט יציב, אבל תנסה משהו עדכני יותר.

לגבי ה- "ח" הייתי מוותר עליו או ממסגר איתו את הטקסט, מבחינתי ה- "מ" מספיקה.

תצליח.

• הוסף לסימניות
זה קצת מיושן, לפני 15 שנה זה היה לוגו פצצה, היום כבר יש דברים יותר...
אבל אם זה הטעם של שהלקוח - וזה מה שהוא אוהב, וכמובן אם הוא מתעקש על האותיות של שמו בתוך הלוגו זבש"ו

• הוסף לסימניות
מאיר: מה היית משפר?
לא חכם לזרוק משפט וללכת!

מצטרפת לתותים לגבי הפונט והצבעים, אני בטוחה שירוק יתן חיות ללוגו.

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי
צבעים אחרים יכולים לשפר. וגם הח' מתחברת למילה יזמות ונקרא כאחד

• הוסף לסימניות
בכלליות נחמד מאוד
גם לי קצת הפריע הצבע הכחול באמת עדיף לשנות לצבעי אדום. ירוק

• הוסף לסימניות
לדעתי ממש יפה, רק אולי באמת כמו שאמרו לשנות צבעים ופונט יותר עדכני וחדיש... (אין לי איזה רעיון....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה