כללי לוגו- חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
ונטנו- אהבתי מאד! רק מה ששכחתי לומר- שהלוגו אמור להיות בשתי וריאציות נפרדות על בסיס עיצובי דומה- אחד לאנגלית ואחד לעברית.

הסתר כן המכרז פתוח והלוגואים שלך יפהפיים.

אני מעבירה את כל הסקיצות שנשלחו לי כאן ולכתובת המייל שלי הלאה. מי שמעוניין לשלוח סקיצות נוספות יש עוד שבוע עד סגירת ההחלטה.
לקבלת כתובת המייל נא לפנות אלי לאישי.
תודה.

• הוסף לסימניות
אם כולם, אז גם אני...

לא לקחת ברצינות מידי

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זה מן כף יד? זה נראה כמו פה של איזו חיה שרוצה לבלוע את כל גרינטק... מפחיד!

• הוסף לסימניות
כל העסק של נצינת לגיטימציה לסרטים "חרדיים" הוא נגד השקפותי (אני לא נגד, רק הדבר נוגד את השקפתי).

כאן בלוגו כאילו זה יד מחזיק בשלט (שבעצם הוא פן משווה בין מוזיקה לסרטים אבל בצורה חילונית).
האצבע היא "אצבע מפתה" כמו אומר "בוא הנה אלטף אותך, תתענג" וכל זה "לא בשמים היא, כי קרוב אליך הדבר מאוד"

בכולופן, כל הלוגואים שהציגו כאן, נראים לי מוגזמים ומאולצים.
אני בחרתי התייחסות מופשטת יותר.
מובן אבל, שאני לא משתתף ב"תחרות".

• הוסף לסימניות
מה זה לוגו מוגזם ומאולץ?
ולמה לא תשלח באמת איזה לוגו כמו שאתה יכול? גם אני באופן אישי נגד תרבות של סרטים לילדים. נו אז מה? לכן לא תעצב עטיפות לסרטים??

• הוסף לסימניות
לוגו מוגזם ומאולץ הוא, כאשר מחריכים צורה לאות או מאלצים רעיון בצורה, במקום לאייר לוגו שיודע לדבר עם כושר ביטוי עצמאי, מעצבים לוגו שכאילו "מדקלם את מה שאמרו לו"
אם ישלמו לי טוב, אעצב. אבל כבר עברתי את הקטע של תחרויות לוגו.

• הוסף לסימניות
אלי, מתי זה יהי' מוכן?
וכמה אתה לוקח לעצב לוגו?

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי.

• הוסף לסימניות
הסבר: גרין ירוק מהווה גימיק מעניין, שגם תופס את העין. המסגרת והרקע החצי מטאליים משדרים טכנולוגיה - נגנים, תוכנות צפיה וכדומה, אך בצבעים מרוככים. המסגרת היא בכלל חשובה - כי זה לא רק לוגו זה גם מותג שצריך להופיע על דיסקים, עטיפות, גב עטיפות ועוד - רקעים מכל מיני סוגים - עדיין לא ידועים. גם הניגוד בין כתב יד לנוקשות הטכנולוגית של הדיסקים מחד - והניגוד של צבעי הדיסקים מול הירוק הרענן תופסות את העין. ואחרון חביב, הדיסיקים עצמם - לא זקוקים להסבר...

קבצים מצורפים

• 042.jpg
    KB 89.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
איזה יופי
רק שבגלל שאנחנו יודעים מה אמור להיות כתוב, מזהים מה כתוב בדיסקים אבל השאלה אם מי שלא יודע, יידע מה שם החברה.

• הוסף לסימניות
ונתנו תודה על הפונט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה