כללי לוגו | חוו"ד - תנו דעת ותבונה.....

• הוסף לסימניות
לוגו לתופרת, המלל של הלקוחה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 280.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
המלל לא ברור.
או כשתפירה ויוקרה נפגשים...
או תפירה ויוקרה שנפגשים.
או הכי טוב: מקום שתפירה וכו'.
רעיון מצויין, והטקסטורה מעניינת.

• הוסף לסימניות
הרעיון מאד מאד יפה,
האותיות לא ברורות.

• הוסף לסימניות
ביצוע ורעיון חזק מאוד.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, אבל- - -
מתאים שתעשה את הרעיון הזה במודעה, לא בלוגו.
לוגו צריך להיות נקי וברור.

• הוסף לסימניות
אני חושב שעם רקע נקי, על נייר עם טקסטורה כמו הרקע כאן - זה יצא מאוד יפה בתור כ.ביקור וכדו'.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, אבל צריך תמיד לקחת בחשבון שלוגו אמור להיות יפה גם בשחור לבן, גם בהדפסות לא חדות, כמו פקס, אריזות וכו' כך שהוא חייב להיות ברור.

• הוסף לסימניות
הרעיון והביצוע מאד יפים,
המלל כשיוקרה...לא כ"כ רואים אותו
ללוגו הוא קצת בעיתי אולי אפשר לנסות להחליף לפונט יותר נקי

• הוסף לסימניות
שימי את הלוגו על רקע חלק לבן.

• הוסף לסימניות
אם יש לך את הCOOKBOOK של פוטושופ יש שם רעיון דומה אבל הרבה יותר ברור תנסי.. אם אין לך אני יסרוק לך ויכניס לך, תודיעי לי

• הוסף לסימניות
אני משתתף לכל ההערות שנתנו פה, באמת רעיון יפה וביצוע חמוד, אבל חייבים לתקן את ניגודיות של המלל

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי ומוצלח
אך מצטרף שהערות לגבי קונטקסט יותר ברור, ורקע נקי
הטקסטורה ברקע גורם לחוסר נוחות בעיניים ובוודאי לא יעבור בפקס
את ה"ניטים" היית מציע להגדיל באחוזים בודדים
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה