כללי לוגו-חנות למוצרי תינוקות

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם(גם דימיתי סוג של אתר אינטרנט,מצורף בתמונות)
(פונטים ותמונות חינמיות לשימוש אישי,לא נעשה שימוש מסחרי שכן הכל פיקטיבי.)
הארות,הערות,הבהרות ושטרות יתקבלו בברכה.
ואני תפילה לקב"ה שיחון גם אותי בכישרון איור. ופה המקום לבקש אם מישהו מכיר ספר שמלמד איור נא להמליץ לטובתי ולטובת שאר האיטרים בתחום.

• הוסף לסימניות
הרעיון נחמד מאוד.
אך משהו בלוגו משדר לי עדיין בוסר, יש יותר מידי אלמנטים.
כדאי לבנות בריף מסודר וללכת על פיו.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
זה עם בריף.
פעם ראשונה שניסיתי ליצור מה שנקרא שפה מותגית שתלווה את המותג בכל מקום שיוצג.
אולי זה באמת יוצר קצת אובר.
תודה על ההערה הבונה.

• הוסף לסימניות
הרעיון ממש מצא חן בעיני!
הצבעים מקסימים

לדעתי, מפריע שהטקסט 'מתערבב' עם האיור
הייתי ממליצה להשאיר את הדמות למעלה, ולכתוב למטה באופן ממורכז.

בשביל להיטיב לאייר אפשר לראות השראות באתרי תמונות ואימג'ס לדוגמא, ופשוט להתאמן שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;n5110248:
לדעתי, מפריע שהטקסט 'מתערבב' עם האיור
הייתי ממליצה להשאיר את הדמות למעלה, ולכתוב למטה באופן ממורכז.

זה נעשה בכוונה תחילה ליצור לוגו שמשלב בין טקסט לאלמנט.(כיון שיש לי נגיעה אישית בדבר,אני מאד אוהב לוגואים המשלבים בין טקסט לאלמנט).
אך ההצעה שהצעת בהחלט רלוונטית וישימה.
תודה על ההערה הבונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה