כללי לוגו חסידי

• הוסף לסימניות
אני מודע לזה שזה ממש לא לוגו וקטורי קלאסי... אבל עשיתי סגנון זה אחר שהסברתי ללקוח מהו לוגו, והוא התעקש על משהו חסידי כזה

אנא חוו דעה, זה חשוב לי!

קבצים מצורפים

• לזמר .jpg
    KB 966.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
הביצוע והצבעים יפים, אבל תן איזה רמז בכלי זמר....

• הוסף לסימניות
125 ציפיות, ותגובה אחת?..

אנא, העירו והחמיאו, תקצצו בבשר החי, (תכתבו 'דוחה' או מגעיל', אותי זה לא יצער...) אבל שתכתבו כבר!

• הוסף לסימניות
יפה בהחלט.
רק למה הטקסט "לזמר" לא ממוקם מספיק יפה?

• הוסף לסימניות
הייתי טיפה מקטין את השובל, הוא גונב את כל ההצגה.

• הוסף לסימניות
יפה ועדין אפשר להקטין את המילה לזמר, ותן דעתך על איך יצאו הצבעים הנ"ל בדפוס. נראה לי קצת בעייתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;561033:
ותן דעתך על איך יצאו הצבעים הנ"ל בדפוס. נראה לי קצת בעייתי

אבדוק את זה, לא יודע אם זה יודפס בכלל בדפוס, לכאורה רק בדיגיטאלי
זה מעלה או מוריד - לענין הצבעים? (לא בענין האיכות)

• הוסף לסימניות
לעניות דעתיהצ בע הפנימי עשוי לצאת שונה לחלוטין (עם נטייה לורוד או אדום) והעיטורים הפנימיים ספק שבספק אם יראו כלל (כדאי לחזק). לגבי שאלתך לעניין הצבעים מעלה או מוריד גם מכונות הדפוס הדיגיטלי שונות זו מזו ומוציאות שלל תוצאות.. היתי מציעה לך להתייעץ עם מומחים בענייני דפוס ולמנוע אי נעימות

• הוסף לסימניות
המילה לזמר נמצאת באויר, טפלי בו

• הוסף לסימניות
למעט המילה לזמר זה טוב.
וזה יכול להיות אפילו מצויין אם תטפל בקוים של ה"כרזה" שיהיו יותר חלקים ותנסה לגרום למעט יותר עניין.
אתן דוגמא: שהפסים הצבעוניים על הכרזה לא יהיו בגודל אחיד, אלא ידגישו את התנועה שלה. וכמו כן גם העיגולים שסביב.
תוספת, אחרי מבט שני: יש לטפל עוד גם במילים האנגליות. האמצעית כמעט טובה, אולי יותר להגדיל והתחתונה צריכה עוד עיבוד.

• הוסף לסימניות
הלקוח החליט סופי ע"ז:
אנא אל תפחדו להעיר, וגם, אם יש על מה, להחמיא...

קבצים מצורפים

• לזמר.jpg
    2.4 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אכן יפה ומלא הדר.
אני מבינה שהלקוח דורש את הסקסופון והכינור, אז כדאי שתחליט אם הם חורגים מקו הלוגו או נכנסים יפה בתוכו. כי הכינור הוא לא לפה ולא לשם. (רק קצה קצהו יוצא, והוא לא ממוקם יפה)

• הוסף לסימניות
תעגל יותר את ''לזמר'' ותוסיף צל וגם בכינור חסר צל (לדעתי)

חוץ מזה זייער זייער שיין...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצורות, אך הצבעים לא נראים טוב.
הייתי מורידה את מעברי הצבע (כחול חום) ושמה צבע אחד במקום. (חום וכחול, אגב, בכלל לא מתאימים אחד לשני).
את העיטורים הלבנים ברקע כדאי להוריד. הם רק "מלכלכים" את צבע הרקע.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, לדעתי כלי הנגינה הורסים. אולי תשימי תמונות וקטוריות. צריך לראות איך זה יתקבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;561550:
מאד יפה, לדעתי כלי הנגינה הורסים. אולי תשימי תמונות וקטוריות. צריך לראות איך זה יתקבל.

יש אולי למישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה