כללי לוגו, טיפוגרפיה ושלט לחנות יודאיקה בחו"ל.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• judaica store presantation 3-01.jpg
    judaica store presantation 3-01.jpg
    KB 52.6 · צפיות: 38
  • judaica store presantation 3-02.jpg
    judaica store presantation 3-02.jpg
    KB 59.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
משובח!!!

• הוסף לסימניות
וואו!!! מקצועי ומוקפד! ליגה!
(מספיק יודאיקה? כי זה משדר משהו מודרני מאוד, מצד שני - יתכן וזה קהל היעד בחו"ל..)
את הטקסטים בריבוים "ART' BOOKS" .. כדאי לעבות קצת כדי שלא "יסתמו" בהדפסה..

• הוסף לסימניות
מדהים!
אני לא בטוחה, אבל אולי את הפונט במילים JUDICA STORE כדאי לנסות בפונט בלי ה"משחק" בעובי האותיות, כי זה הופך את זה לפחות קריא בקטן

• הוסף לסימניות
בתור עיצוב זה יפה.
בתור יודאיקה- אני לא רואה קשר משום כיוון.

• הוסף לסימניות
ב״ה

יפיפה, צבעים ופטנטים נכונים. היכן בחו״ל? מיועד לתיירים או תושבי המקום? מי קהל היעד?

• הוסף לסימניות
המגן דוד בשני מיוחד!
אבל משום הצבעים הזורחים נראה לי קצת לא קשורים

• הוסף לסימניות
השני יפה מאוד

• הוסף לסימניות
נעשתה פה עבודה מפעימה ומרהיבה!

אך מבחינה תיקנית הלוגו אינו תקין.
1. מבחינת הצורניות הלוגו מתאים לגלריה לאומנות מודרנית ולא לחנות יודאיקה.
2. ריבוי אלמנטים, הלוגו מכיל אלמנטים רבים מידי ודקים מידי, בהקטנה זה יעלם ויאבד.
3. הפונט שבור ונותן תחושה של משהו שברירי ולא יציב.

עשית עבודה מעולה. אבל לא מתאימה ללוגו. אני ממליץ לך לקרוא קצת חומר על בנית לוגו. אין לי ספק שעם יכולת כמו שלך תעשה עבודה מצויינת!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על היחס החם והמפרגן!
באמת שהפרויקט עד בשלבים ראשוניים, ועיקר המחשבה שהשקעתי היתה בגיבוש הטיפוגרפיה.
תודה על ההערות הנכונות ברובן. אי"ה אעדכן בהמשך.

• הוסף לסימניות
יש פה את הורוד של הארט, הטורקיז ש הבוקס, איפה הכסף של הסילבר?

לדעתי זה פשוט מדהים. אם הייתה לי חנות יודאיקה בחו"ל והקהל יעד שלה לא היה חרדי הייתי לוקח את זה בלי לבדוק עוד אופציות!

• הוסף לסימניות
אם כוונתך בלוגו השני למגן דוד אולי תעשה זאת בצורה ברורה יותר.
הכיוון הוא מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה