נכתב ע"י st28;390445:תודה לכולם!!
מישהו כן חושב שהפונט הלועזי יכול להשאר?
משום מה הוא מאוד הסתדר לי כאן,וגם קצת שונה...
נכתב ע"י עדן;390453:הלוגו יפה ומתאים
אני מניחה שלקחת את העיגול מוכן והוספת את החץ ולכן האפקט של החץ לא מספיק מהוקצע כמו בעיגול.
אני מסכימה שהפונט לא כ''כ מתאים
את יכולה לקחת פונט מרובע יותר וליצור את הכניסות של האותיות כמו בפונט הנל
בהצלחה
נכתב ע"י st28;390473:לקחתי את העיגול,הנחתי מעליו את החץ.ואז הסרתי את הצורה מהעיגול,
רק אח"כ עבדתי על האפקטים,
מה לא מהוקצע,אשמח לשמוע...
אגב--בפונט גם 013 משתמשים...(את זה שמעתי אחרי שבחרתי אותו)
נכתב ע"י עדן;390573:תסתכלי על העיגול שסימנתי, הקו לא ממשיך בקו ישר, יש מדרגה קטנה
צפה בקובץ המצורף 60404
יכול להיות שהקו של החץ צריך להיות עבה יותר.
וגם רואים שחתכת את העיגול עם ריבוע, כי הסיומת של הE מידי ישרה, גם שם את צריכה להוסיף קצת אפקט.
לגבי נטויז'ן, אני גם שמתי לך שזה אותו פונט, לפני שציינת
אבל שימי לב שחברת נטויז'ן זה חברה של אינטרנט, ויש לה ענין להראות חדשנית, קלילה, עדכנית.
לעומת זאת חברת ביטוח צריכה לשדר יציבות והפונט מידי מענין, אני חושבת שהצעתי לך רעיון טוב, תמצאי פונט מרובע יותר ותשחקי איתו בצורה של הפונט הזה.
הצלחות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים