כללי לוגו+כרטיס ביקור חוו"ד

• הוסף לסימניות
הערות והארות יתקבלו בברכה
האם הפרפר בלוגו מיותר?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    KB 71.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מקסים.
הפרפר מאוד מוסיף, לא להוריד אותו!!!

אני הייתי לוקחת את הראשון לכרטיס ביקור
מעט מקטינה אולי בעשרה-חמשה עשר אחוזים , ושמה קצת יותר שמאלה
ורושמת בכתב נקי את הכיתוב מיושר לימין בחלק התחתון
כמו"כ כדאי לנסות אופציה שהשורה השניה בכתב קצת יותר רך
להשוות ולהחליט.

• הוסף לסימניות
ברור שהפרפר מוסיף! הוא לבן? נדמה לי שהוא מעט אפרפר.
הייתי משנה דווקא את השורה הראשונה, לאותו פונט פחות כבד. את הרווחים בשורה השנייה לצמצם קצת (אולי שריטה שלי).
גם הפונט בעברית חייב צמצום רווחים בין מילה למילה.
אהבתי את הרקע.

• הוסף לסימניות
הפרפר הוא חלק מהעניין פה.
ממש לטעמי!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לנסות להקטין את הפרפר ולראות איך זה

• הוסף לסימניות
העליון יפה ומיוחד ומעביר יפה את המסר.
אני מקווה שהדפוס יתמודד טיוב עם המעברי צבע העדינים האלה, נראה לי מסוכן קצת...
במילה DREAM כדאי לצופף טיפה
ובמילים creating visual image אולי להשתמש במשקל יותר קל.

לגבי השני:
1) אני ממש נגד שני הפרפרים הזהים. זה הורס את הגימיק.
2) חבל להכניס עוד צבע (סגול/כחול)
3) לנסות למצוא פונט שיותר "מדבר" עם הפונט האנגלי - משהו במשקל שחור, עם צורה יציבה, אולי חיים מעוצב או אקסטרים או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
משהו חסר לי בחלומיות.
אולי תוסיפי מעט גוונים חלומיים באבסטרקט מתחת הלוגו?

• הוסף לסימניות
הכל יפה -מאד! אבל הפרפר הגדול למטה הורס הכל- הוא מגושם- גדול מדי, וגם מטושטש והצבע שלו.. לא משהו

• הוסף לסימניות
הפרפר מעולה, אלא שכדאי (כמו תמיד בלוגו טוב) לשאוף להפשטה - על מנת "לתפוס" כמה שיותר משמעות; ולפשטות טכנית - בכדי ליצור ויז'ואל זכיר וקליט עד כמה שניתן. המילוי האפור.. אפרורי משהו, ופוגע ב"חלומיות" הצחה שברצונך לנכס ללוגו.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה