כללי לוגו + כרטיס ביקור לסופר סתם

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פעם בשנה מותר לי להעלות עבודה לחוות דעת :)

קבצים מצורפים

• מעשה חושב.jpg
    KB 86 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
מיוחד

אני מבין שכטיפוגרף במיוחד לא שמת חוצץ בין הקידומת למספר

אך בכ"ז היית שובר את זה
כי זה פשוט מתיש לחייג מספר כזה ארוך (במצב כמו זה מחייגים 3 פעמים עד שיוצא המספר הנכון:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;463851:
אני מבין שכטיפוגרף במיוחד לא שמת חוצץ בין הקידומת למספר

אך בכ"ז היית שובר את זה
כי זה פשוט מתיש לחייג מספר כזה ארוך (במצב כמו זה מחייגים 3 פעמים עד שיוצא המספר הנכון:))
צודק!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!!!
קו יצירתי, נקי, ומחודש.
והעיקר-
מכובד ויאה לסופר סת"ם

• הוסף לסימניות
אני מסתפק אם אהבתי את זה כי זה יפה, או בגלל שאליהו פריד עיצב את זה מימלא זה הפך ליפה.
מה שבטוח שיש כאן אמירה, ויש כאן עיצוב מיוחד ולא שגרתי. אני ישמח שתשתף אותנו על מהלך העבודה של הכרטיס ומה עומד מאחורי הרעיון...

• הוסף לסימניות
מקסים.

• הוסף לסימניות
נקי, מיוחד ויפה

• הוסף לסימניות
דווקא מעיזה משום מה להגיד: מה לובש המלך.
לא הבנתי את האמירה של המ'. והיות שהיא המוטיב העיקרי פה מתאים שאדיוטות יבינוה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;463934:
דווקא מעיזה משום מה להגיד: מה לובש המלך.
לא הבנתי את האמירה של המ'. והיות שהיא המוטיב העיקרי פה מתאים שאדיוטות יבינוה.
בכנות..גם אני לא...

• הוסף לסימניות
שימו לב שהאות מ' בנויה בצורת כף יד!.....
גם לי לקח כמה דקות להבין.. וזה ממש יפה!! אומנותי ממש!!

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים וביצוע יפה. מה שמפריע לי הוא השפיץ (-השמאלי) של המ' שהופך את המ' למעוות. אולי יש מצב ל'הגליש' אותו קצת?

• הוסף לסימניות
(רק אני לא הבנתי מה הולך שם?:()
אחרי שקראתי את מה שיעל.ו. כתבה ראיתי את היד ואת המ'
וזה מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
מסקנת הלוגו וכרטיס הביקור

ליטוש הלוגו... כרטיס ביקור דו-צידי
(חבל שלא עם לכה סלקטיבי:()

קבצים מצורפים

• כב מאושר.jpg
    KB 138.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ר' אליהו היקר!!!! מה שלומך?

הקטע האומנותי בהחלט נראה לעין, כמצופה מאומן מעולה שכמוך.

את האמת אומר, קצת קשה היה לי להבין את זה במבט ראשון, ואולי כדאי לחשוב איך לפשט את זה מעט.

אני עדיין עובד קשה על מה שדיברנו, זה ממש מצריך כוחות נפש עצומים.

אצור קשר בהקדם האפשרי.

• הוסף לסימניות
לדעתי - ההדגשה של הציפורן ביד,
מורידה הרבה מרמת האומנות.

• הוסף לסימניות
סליחה אם אאכזב אותך בתגובתי, אך ברגע הראשון שראיתי את ההודעה לא הבנתי מהו העב"מ הזה בתוך הריבוע, וגם אחרי ההסברים שלך קצת קשה לראות את זה, ובמיוחד מפריע למעלה העיגול הזה והצ'ופצ'יק של המ'.
לדעתי רק אומנים יבינו את זה וגם הם, רק במבט מעמיק יותר.
לכן כדאי אולי להדגיש יותר את הצורה (או לחשוב על כיוון אחר...) כדי שגם ה'עמך' יבינו את זה.
זו דעתי, ואתה לא חייב לשמוע לי.
ואי אפשר בלי מחמאה, אז הנה - אהבתי את הצבע הירקרק הזה.

• הוסף לסימניות
ראיתי את המ"ם והיד, אבל לא הבנתי את הרעיון שמאחוריהם. הרי הסופר לא כותב ביד, או בציפורן שלו, וגם היד לא בתנוחה של החזקת נוצה.
אני נורא רוצה לכתוב משהו קונסטרוקטיבי, אבל אליהו, אתה גדול עליי בכמה מידות, אז אסתפק באי הבנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה