כללי לוגו + כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם על הלוגו והכרטיס ביקור
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור (1).pdf
    KB 331.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד! נקי אופנתי ורענן!
את הסלוגן הייתי מוריד קצת שלא יכנס לתוך ה-ק'..
כל הכבוד!:)

• הוסף לסימניות
האייקון של הלוגו מאד יפה מבחינה ויזואלית, אבל יש הרבה דברים לשפר בקו העיצובי ובטיפוגרפיה.

1. האות ק' של הלוגו לא מסודרת טוב עם השורה מתחת, או שתאריכי אותה עד למטה, או שתקצרי, או ש... לא יודע מה, ככה לא...

2. למה לשורה מתחת יש פונט אחר שאפילו לא שייך ללוגו עצמו, וגם הגוון האפור, הלכת כבר על טורקיז וורוד, תישארי בזה.

3. מאחורה הוספת עוד גופן כתב יד, זה לא מקצועי, אבל שוב, תמיד נתון לשיקול דעת, אך בדרך כלל זה כך.

אך אחרי כל זה וגם לפני, מאד אהבתי את הלוגו והכרטיס במבט ראשון, וזה העיקר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה ל welcome על הפירוט
ממש עזרת לי

• הוסף לסימניות
קודם כל - בחירת הצבעים מעולה. משדרת עיצוב, רצינית, מתאימה לחלוטין.

הרעיון והויז'ואל - אני מבין שרצית להתאים ויז'ואל לשם 'הברקה', ולכן בחרת באבני חן. די מתבקש, ניתן לעשות זאת מצוין גם עם אבן אחת בלבד וללא הזוויות הפנימיות שהופכות את האבן לתלת-מימדית. במקרה כזה, האבן נכנסת לססטוס 'תלוית-צבע', מה שלא מומלץ כלל שמדובר בלוגו. נסי לפשט ולשטח.

הפונט - מכיוון שבחרת באבני חן / יהלומים, שנחשבים לדברים חדים, הפונט המרוח מזכיר יותר 'טשטוש' מאשר 'חדות'. ממליץ לדאוג שהפונט והויזו'אל יעבדו יחד בהרמוניה.

הסלוגן - כמו שאמרו, להרחיק מעט. לתת אוויר.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;2147443:
קודם כל - בחירת הצבעים מעולה. משדרת עיצוב, רצינית, מתאימה לחלוטין.

הרעיון והויז'ואל - אני מבין שרצית להתאים ויז'ואל לשם 'הברקה', ולכן בחרת באבני חן. די מתבקש, ניתן לעשות זאת מצוין גם עם אבן אחת בלבד וללא הזוויות הפנימיות שהופכות את האבן לתלת-מימדית. במקרה כזה, האבן נכנסת לססטוס 'תלוית-צבע', מה שלא מומלץ כלל שמדובר בלוגו. נסי לפשט ולשטח.

הפונט - מכיוון שבחרת באבני חן / יהלומים, שנחשבים לדברים חדים, הפונט המרוח מזכיר יותר 'טשטוש' מאשר 'חדות'. ממליץ לדאוג שהפונט והויזו'אל יעבדו יחד בהרמוניה.

הסלוגן - כמו שאמרו, להרחיק מעט. לתת אוויר.

בהצלחה רבה!

כיף לראות תגובה כל כך מפורטת ומכוונת.
נשאר לי בפה טעם של של עוד...

• הוסף לסימניות
אהבתי את השם המבריק!

(השורה האחרונה בחלק האחורי ברחה קצת לצד ימין)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מסודר ונעים לעין

רק הערה קטנה..
העסק שלכם - העיצוב שלנו (חסר מקף או משהו אחר)
ועוד משהו...
הייתי מחפש כתובת מייל יותר קלה ונוחה. זה אפשרי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים על התשובות הברורות
אם יש לעוד משהו הערות אשמח לשמוע...
בעז"ה אעלה בהמשך תיקונים
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה