כללי לוגו+כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח לקבל חו"ד לגבי הלוגו + כרטיס

קבצים מצורפים

• דיקלה 2.pdf
    KB 908.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נחמד.
מה אומר הסרט הירוק הזה למעלה? זה חלק מהלוגו? מה הוא בא להביע?

(אגב, עדיף להעלות קובץ JPG, ולסגור כRGB, אז יכולים לראות את הקובץ ישירות, ויהיו לך יותר תגובות.)

• הוסף לסימניות
אני אמנם הבנתי את משמעות הסרט הירוק (דמות אדם שוכב)
אבל הלוגו לא יציב ולא מאוזן. צריך לשנות אותו.

הכרטיס עצמו משדר נאיביות והוליסטיות עם הפרחים ברקע. זה נחמד. אם-כי הייתי מוותר על הקו הכתום מסביב.
במקום כל הפרחים הייתי משאיר רק אחד גדול או שלוש בגדלים שונים...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אולי תנסי ליצור אינטראקציה בין הקשקוש לשם

• הוסף לסימניות
לגבי הלוגו- הקשקוק למעלה לא מובן.
לגבי הכרטיס- די משעמם.. תשחקי עוד עם הפרחים והלוגו בקומפוזיציה יותר מעניינת,

• הוסף לסימניות
לגבי הלוגו-לוגו מאוד יפה! אבל לא הכי רואים שם אדם שוכב... אם לא היו אומרים לא הייתי יודעת לבד...
את הפרחים אולי כדאי לסדר בצורה יותר זורמת, אולי לגוון בגדלים ובמיקום.
אני מאוד אוהבת את המסגרת הכתומה אבל הייתי מקטינה אותה קצת.
ואולי כדאי לשנות פונט לכתובת. אולי לפונט של הלוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה