כללי לוגו לאגודה

• הוסף לסימניות
חוות דעתכם חשובה
תודה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 68.5 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד ואלגנטי,
אני יותר אוהבת צבעים חיים, ענין של טעם אישי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אלבומית מצטערת כל דבר שאת עושה יש לי מה להגיד....
(אין לי דבר נגדך....)
לדעתי הפונט לא משגר ביחד אלא להיפך פירוד זה שכל אות מורכבת משתי פסים זה משדר פירוד ולא אחדות
הסימבול מאוד יפה אבל שוב לא עם קו מתפצל!
מסכימה איתי?

• הוסף לסימניות
את יודעת מה הסתכלתי שוב וסימבול זה כן בסדר
זה כן משדר כמה אחדות עוזרת

• הוסף לסימניות
תראי כל הע/ארה מתקבלת בברכה שאם לא, אז הייתי:(:D:mad::p
אז ככה, בכוונה שמתי כזה פונט שמשדר זרימה
הפיצול נותן לזה אלגנטיות
לאו דוקא צריך להתייחס לפונט-שיתאים את עצמו לשם החברה, האגודה וכד'
כשאת מסתכלת בכלליות איזו הרגשה זה נותן
וזה הכי חשוב.
לפי עניות דעתי.

• הוסף לסימניות
אולי זה נותן תחושה של אלגנטיות(למרות שאני לא מסכימה עם זה כי אדם אלגנטי או כל דבר אלגנטי אחר הוא מאוד מוקפד "על עקבים" קראו לזה באימג' והפונט הזה לא כ"כ משדר יוקרה ואלגנט)
בקרה הזה הפונט חייב לשדר את השם של החברה כי בעצם מה שהוא
זה כל 'המהות' שלו ויש לזה עוד גיבוי בסלוגן
אם בסלוגן היה כתוןב עוזרים באלגנטיות הייתי מסכימה איתך!
חוץ מזה את יכולה למצוא פונט שהוא לא מפוצל לשתיים והוא מאוד מאוד אלגנטי אפילו יותר מזה
ויש הרבה מבטיחה לך
אלגנטיות את יכולה לשדר בפונט גבוה מעט ועם מעט "קישוטים" (לא מידי)
וואו באיזה מילים אני משתמשת מהות,קישוטים,על עקבים...
אבל לא נורא העיקר שתביני את הרעיון!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הסימבול ממש יפה, הפונט מתחבר איתו טוב אבל הוא עצמו לא משדר together אולי כדאי לכתוב רק אות אחת בפונט הזה והשאר בפונט יותר מואחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;741865:
לדעתי הפונט לא משגר ביחד אלא להיפך פירוד זה שכל אות מורכבת משתי פסים זה משדר פירוד ולא אחדות
מסכימה איתי?
אהבתי את הכיוון מחשבה...!בלי ציניות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה