כללי לוגו לאדריכלית

• הוסף לסימניות
הבו את הערותיכם והארותיכם.
הקובץ המצורף עדין בגדר סקיצה.
ווווותודה למי שרק מציץ בהודעה......

קבצים מצורפים

• סקיצה.pdf
    KB 246.8 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נחמד מאד.
חבל שלא ב jpg אולי יגיבו ככה יותר...

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
האותיות קצת שפיציות ומבלבלות בעיניים. אולי תנסי משהו יותר חלק ומובן.

• הוסף לסימניות
זה מה שאהבתי בכתב שהוא לא חלק, ולא עגול, וקצת שפיצי.
תודה על התגובות.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, יש פוטנציאל...
הגל הזה למעלה מזכיר לי לוגו אחר, אין לי מושג איזה, בכ"א, זה לא טוב.

• הוסף לסימניות
זה איור שהלקוחה רצתה ומצאתי לנכון לשים אתו למעלה. יש לך רעיון אחר היכן למקם אותו?

• הוסף לסימניות
לפני הכל שאלה: למה בחרת להשתמש ב'גל' הזה? זה קשור לסגנון העיצוב שלה? (קווים עגולים, גליים?)
בעיני לוגו של מעצב (מכל תחום שהוא) כדאי מאד שישקף את הסגנון שלו.
כאן יש קצת סתירה בין הפונטים לבין האלמנט שמעליהם. וגם קצת סתירה בין השם (מרחבים) לבין התחושה שנוצרת בהתבוננות.
(והערה קטנה: עדיף ליישר את השורה שלמטה ישור לשני הצדדים במדויק לשורה מעליה.)
אחרי שתגדיר יותר מה הסגנון - יהיה לך יותר קל למצוא את הכיוון (וגם לנו - לעזור לך )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;400023:
זה איור שהלקוחה רצתה ומצאתי לנכון לשים אתו למעלה. יש לך רעיון אחר היכן למקם אותו?

אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת ראיתי שהקדמת אותי וענית... אז באמת צריך למצוא פתרון איך לשלב יותר נכון עם הפונט.
דווקא הפונט למטה (שירי?) מסתדר טוב, עם קווים עגולים.

• הוסף לסימניות
מדובר באדריכלית שרצתה לשלב את העיטור הזה. היא טוענת שחלמה עליו ודמינה אותו בכל תקופת לימודיה בתור לוגו. אני מנסה לשלב בין העיצוב והטעם שלה.
את השורה התחתונה צריך לעדכן סתם כתבתי את מה שכתבתי כדי שהבניה של הלוגו לא תראה לי בעינים מוזר, היא עדין לא החליטה מה היא רוצה לכתוב לה שם.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההארות וההערות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה