כללי לוגו לאולם ארועים קטן

• הוסף לסימניות
מצו"ב לוגו לאולם ארועים קטן.
הערות והארות יתקבלו בברכה.
תודה.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 95.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
השני נראה יותר טוב. אולי תנסי לעשות את הקישוט מכסף קצת יותר בצורת חצי גביע כזה...

• הוסף לסימניות
מזכיר לי את הסגנון של אולם "שירת ירושלים".
גם שם השתמשו בקליגרף פתיח לאות הראשונה והאחרונה. זה נראה לי נדוש, במיוחד לאולם.
אם בכל זאת את הולכת על הפונט הזה הייתי מחליפה את הפונט התחתון כי הם מתנגשים לטעמי.
דרך אגב, מה העיטור האפור אמור לבטא?

• הוסף לסימניות
זה האות "ל" הפוכה לא?

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני, בעיקר את ה-ל ההפוכה שנראית כמו גביע
אבל מסכימה עם עדן שזה כבר לא מקורי להשתמש בפונט הזה לארועים
אני מכירה לפחות עוד אולם שהשתמשו בקליגרף פתיח (חוץ ממה שעדן כתבה)

• הוסף לסימניות
הדודאים בבני ברק, אאל"ט משתמשים אף הם בקליגרף.

• הוסף לסימניות
השני נראה נחמד
מה שכן שלדעתי הא' של אולמי יכולה להסתפק רק בקליגרף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 200210010;431336:
השני נראה נחמד
מה שכן שלדעתי הא' של אולמי יכולה להסתפק רק בקליגרף

אגב, הפונט השני הוא לא קליגרף. הוא אמדאוס ומשתלב היטב עם הקליגרף פתיח, יותר טוב מהשילוב של הקליגרף עצמו.

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את שליוב הפונטים.
לגבי המקוריות - זו בעיה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;432216:
גם אני אהבתי את שליוב הפונטים.
לגבי המקוריות - זו בעיה...

עד היום האולם פרסם את עצמו בלי לוגו, אבל תמיד בכל המודעות השתמשו בפונט קליגרף פתיח. ולכן כאן בלוגו בחרתי להמשיך עם הפונט הזה כי הוא כבר זכיר בהקשר אליהם מכל הפרסומים. (מפרסמים כל שבוע לפחות במקומון אחד בעיר.) מה גם שמדובר באולם קטן של 250 מקומות ולא באיזה משהו ענק , חשבתי שאם כך כדאי להשתמש במשהו שכבר מכירים אותו ולא לחולל מהפך שיכביד על הזהוי של האולם.

מה אתם אומרים, אני צודקת או לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה