כללי לוגו לאולם ארועים

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לעזור לי בקשר לגונדולה איפה כדאי למקם אותה ואם צריך יותר לעדן
את זה או שזה מספיק עדין ואם איזה פונט מומלץ יותר
צפה בקובץ המצורף 80713

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 89.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
א. יפה מאד
ב. הייתי הולכת על כתב מרובע אבל לא אהבתי את הפונט הספציפי שבחרת (השמאלי)
תנסה אולי פונט יותר מרובע ש'יושב' טוב
ג. לגבי מיקום הגונדולה לדעתי למעלה היא תלושה עדיף כמו בדוג' שצירפתי
כמובן שזה לא מיושר ופרופורציונלי וכו'

קבצים מצורפים

• _1_~2.JPG
    KB 34.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הייתי שם דווקא מתחת ל"לה", מעלה את ה"לה" מעט או אפילו מקטין אותו.
הגונדולה היתה באה בצורה כזו במקום טבעי (ניקוד פתח..) בלי להפריע למילה החשובה יותר ("גונדולה").

• הוסף לסימניות
הימני (בעיקר בגלל שה'כנסים ואירועים' ממוקם היטב)
הייתי הולך על פונט מיוחד, משהו שלא רואים כל יום

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להוסיף משוט, שיהיה ברור שזו גונדולה... לולא השם זה יכול להתפרש כדברים שונים.
הצבעים מדהימים!

• הוסף לסימניות
מי אמר שאם קוראים לאולם גונדולה, צריך לשים איור של גונדולה? תנסה גם בלי, בכלל לא מחייב שצריך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;499634:
מי אמר שאם קוראים לאולם גונדולה, צריך לשים איור של גונדולה? תנסה גם בלי, בכלל לא מחייב שצריך.
בהצלחה!

אמת
אבל הם רוצים
אפי' זה לא הספיק להם
צפה בקובץ המצורף 80750

קבצים מצורפים

• 00.jpg
    KB 60.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
נסה:
א. את הימני עם הגונדולה מתחת ל"כנסים ואירועים".
ב. לסובב את הגונדולה כך שתהיה עד ה"כנסים ואירועים" וחלקה העליון יהיה עם פחות אופסיטי.
אגב, האחרון מקסים ויוקרתי יותר מכל השאר.

• הוסף לסימניות
אני גם בטוח שהראשון הכי מוצלח אבל לא מספיק.

איך זה נראה לכם?
או שכבר יצאתי מהפוקוס:confused:
צפה בקובץ המצורף 80798

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 158.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהפונט הזה פשוט לא מתאים
הוא עבה מידי למרות שהשילוב של האותיות נחמד (כמובן כבקשת הלקוח ;)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הדוגמא השלישית, אך נראה לי שכדאי לשנות את האיור למשהו שיתאים יותר לפונט (לא מידי משולש).
ולגבי הדוגמא האחרונה, גם היא נחמדה, אך משהו צורם לי ב: "אולם וגן ארועים", אולי צריך לתת מילוי לאותיות שיבלטו יותר.

• הוסף לסימניות
שתי הדוגמאות האחרונות פשוט מדהימות!! אין מילים, עיצוב מקורי, מוצלח וקולע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה