כללי לוגו לאולם

• הוסף לסימניות
אני לא הסכמתי למחיר אבל הלקוח שלי מנסה ללחוץ עלי ככה אולי אני יוריד לו
ולכן הסברתי לו שאם הוא רוצה לוגו שאני ישב שעות וישקיע אז בבקשה שישלם ולכן עדיין לא הבאתי לו לוגו (הוא לא היה מרוצה ממה שהצעתי לו...........)
בכ"א למי שיש רעיון או כיוון ללוגו טוב אשמח אם יעזור מכיוון שאני לא רוצה שיצא משהו לא טוב מתחת לידיים שלי........

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים עכשיו

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 9.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שהלקוח שלך יואהב את שה יותר כי זה נראה לעין יותר מרשים!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבלוגואים האלה בהחלט חסר משהו ואני לא נכנסת לזה כרגע, שבהחלט יש מקום לשפר
אלא אתייחס למחיר....
מי שמסוגל ללחוץ אותך לשלם לך רק 200 ש"ח (כאשר מי שמכבד את עצמו לוקח בין 1000-1600 ש"ח במשרד פרטי, ובמשרדי פרסום להכפיל ולשלש....)
צריך להבין שלקוח כזה הולך להיות נודניק.
בשביל 200 ש"ח אי אפשר לקנות את השירותים שלך עד בלי די.שלא ינצלו אותך.
או שילך או שישלם בהתאם. גם לקבל שרות הכי טוב וגם לא לשלם. שיהיה לך קצת כבוד עצמי.

• הוסף לסימניות
הוא באמת לקוח מאד נודניק אבל כרגע היחיד ומה לא עושים בשביל כסף וגם נסיון(סימתי לימודים רק לאחרונה) ואכן אני מודה עדיין אני צריכה ולהשתפר והמון :(
ולכן גם צריך לקחת בחשבון שהוא "שפן נסיון שלי (והוא יודע את זה..):p
לדעתי בהתחלה צריך לכופף את הראש לנודניקים אבל במידה ובעז"ה בהמשך אומר לו ביייייייייייייייייייייייי:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;739827:
הוא באמת לקוח מאד נודניק אבל כרגע היחיד ומה לא עושים בשביל כסף וגם נסיון(סימתי לימודים רק לאחרונה) ואכן אני מודה עדיין אני צריכה ולהשתפר והמון :(
ולכן גם צריך לקחת בחשבון שהוא "שפן נסיון שלי (והוא יודע את זה..):p
לדעתי בהתחלה צריך לכופף את הראש לנודניקים אבל במידה ובעז"ה בהמשך אומר לו ביייייייייייייייייייייייי:D:D:D:D:D

:mad::(:mad::(
אם ככה- אגיד לך מה שלמדתי מהתורה- (פרשת המרגלים)--
"ונהי בעינינו כחגבים- וכן היינו בעיניהם"...
ברגע שאדם רואה את עצמו כחגב- ככה אחרים יקבלו אותו ויתייחסו אליו!
את רואה את עצמך "חגבית" ולכן גם הלקוחות שלך יתייחסו ויראו את מה שאת מראה להם- חגב!
(סורי על הבוטות...)

אותנו לימדו בפרוג דבר חשוב (שהוא א"ב לפני שמתחילים לעבוד)-
איפה ואיך שאת ממצבת את עצמך כשאת "יוצאת לאוויר העולם" ככה יתייחסו אלייך.
ואם תתכסי בתירוץ של "מתחילה", "לא מספיק יודעת" "עד שאתמקצע" וכו' וכו'- תמיד תישארי כזאת בעיני הלקוחות שלך- ותהווי מוקד משיכה לכל נודניקי הסביבה...
אם את משדרת חוזק ובטחון- גם הלקוחות שלך יוכלו לבטוח בך ולדעת שהם בידיים טובות.

עדיין אפשר לתקן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה