כללי לוגו לאולפן הקלטות

• הוסף לסימניות
בס"ד
תודה

קבצים מצורפים

• קליט.jpg
    1.5 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
רעיון מאוד יפה
רק "האיש" נראה צועק וזועם לדעתי את הקו העליון של הפה תקערי(מלשון קערה) יותר וכך הוא יראה צוחק :)
בקשר לפונט כדאי לברר עוד

• הוסף לסימניות
אהבתי את השם שלו..
הפונט נראה עם טעם קצת מיושן, צריך משהו יותר מודרני, עדכני, דיגיטאלי.
זו דעתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון נחמד,
הביצוע לוקה בחסר
והפונט... אין מה להגיד - רק תחליפי במהירות...

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד. לקח לי קצת זמן להבין - צריך לעבוד על זה עוד.
אפשר אולי למקם כך שהצואר של הל' ישמש כמיקרופון. (בלי לעוות אותו)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מצטערת, לא הצלחתי להבין מה זה האיור? נראה כמו קסדה :confused:

• הוסף לסימניות
בס"ד

האיור הוא אדם ששר עם אוזניה (של אולפן).

• הוסף לסימניות
אהבתי את דמות האיש, וכדי שיזמר ולא יצעק בזעם, אפשר להעלות קמעה את פיו.
ועוד הצעה (בתקווה שאכן ישתנה הפונט) לתת לו לשיר מול החלק העליון של הל' -כעין מיקרופון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;400040:
בס"ד

האיור הוא אדם ששר עם אוזניה (של אולפן).

אוקי, אחרי ההסבר התאמצתי וראיתי, אך האוזניה עולה לו על העין.
לוגו טוב אמור להיות ברור ומובן גם לאנשים פשוטים בלי הסברים מיותרים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אני מעלה את השינויים. הפונט לא שינוי! סתם זרקתי, כדי שתביאו לי רעיונות לפונטים....

קבצים מצורפים

• קליט2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
השני חמוד!!
למה הכחול הזה?...

• הוסף לסימניות
מאד יפה, דוקא אהבתי את הפונט הראשון.

• הוסף לסימניות
עיצוב -
שלחתי לך לאימייל שמופיע בפרופיל שלך משהו.

• הוסף לסימניות
הואיל וביקשת, אז יש לי כמה דברים לומר
.
א. אני לא חושב שהפונטים שנבחרו מתאימית לצורת הלוגו.
ב. הטיה של הפה כלפי מעלה מוסיף לתחושה של השירה, כרגע זה נראה כמו פוקימון שזולל בעת שמיעה למוזיקת טראנס.

בדוגמאות אני מביא.
א. פונטים שיכולים יותר להתאים.
ב. המחשה של הפה כלפי מעלה.
ג. מיקומים שונים.
1. תחושה של שירה בישיבה (כמו אדם שיושב על הכסא גבוה כזה?, כמו שלמה ארצי כזה?! זה מאוווווווד ישראלי)
2. אדם ששר את השיר "קליט קליט, כן, כן ,כן." (תחושה של שירה עוצמתית כמו רוק כבד)
3. תחושה של אדם ששר ומנגן על פסנתר. (יותר תחושה של מוזיקה קלאסית)

אישית הייתי מעצב את הגופן לצורה יותר מובהקת לשוות יותר את התחושה הרצוייה.

קבצים מצורפים

• קליט.jpg
    KB 123.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
והנה מה שנערך ע"י איש קטן
"והפונט השני, הכי לא קליט" :) יכול להיות שאתה צודק, רק רציתי כאילו לתת יותר עוצמה למוזיקת הרוק הכבד.

חוץ מזה, איש_קטנטוני_שכמותך, אל תביא לי ביקורות, על ביקורות שאני מביא :)

• הוסף לסימניות
ואותי לימדו שלא חייבים לבקר אצל המבקר. :)

• הוסף לסימניות
<TABLE class=tborder id=post400895 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD class=alt1 id=td_post_400895 style="BORDER-LEFT: rgb(191,191,191) 1px solid"> במקום לערוך לאחרונה על-ידי איש קטן החלטתי לא להגיב ולא לערוך מעבר לתגובה לא ערוכה זו; זה קרה היום ב 04:52 בדיוק, לפי שעון מרמרה.

במקום לערוך לאחרונה על-יד אליהו פריד החלטתי להגיב "מה את אומר..."; זה קרה היום ב 04:52 בדיוק, לפי שעון מרמרה אופק בית שמש :))))

<!-- / edit note -->
</TD></TR><TR> <TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 0px; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-BOTTOM: 1px solid">
user_online.gif
</TD> <TD class=alt1 style="BORDER-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: 0px; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-BOTTOM: 1px solid" align=left> <!-- controls -->
progress.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה