כללי לוגו לאופטיקה [2]

• הוסף לסימניות
לא להפריד.
את הסלוגן לא ראיתי, אבל בגדול - בהחלט מותר לקחת את המוצר המרכזי ולהבליט אותו בסלוגן. כולם יודעים שבחנות משקפיים יש גם עדשות.

• הוסף לסימניות
הראשון מהמם ואני לא מכירה את החנות ובכל אופן זהיתי את השם. אני אהבתי גם את השני. הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הסלוגן הוא:
מבינים לך משקפיים

איך זה נראה לכם?
והאם כדאי להשתמש בשביל הסלוגן בפונט קצת פחות מגונדר?

• הוסף לסימניות
מה הפשט מבינים לך ? בונים אותך / מבינים אותך ואם מבינים, אז-מאיזה מבחינה: רגשית/כספית/רפואית?
לגבי הלוגו, שרק עכשיו ראיתי וכמעט לא קראתי התגובות, הראשון יש לו נראות יפיפיה אך זה נקרא לי כמו הרסס, השלישי- מצוין רק אפשר אולי לוותר על הכפוף המוגזם של הכ' שמושך תשומת לב לא נצרכת. העיקר זה הצד הימני לא?
יש לך סגנון מיוחד!

• הוסף לסימניות
אני מתבצר בעמדתי הקדומה, ומצטרף לכל המצטרפים אחרי :D:eek:
לא לגעת. לא לגעת.
רק הראשון.. הראשון..

ולגבי הסלוגן,
אני לא יודע אם מבחינת עברית , זה עובר
אני נורא אהבתי, התחכמות יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;853206:
אני מתבצר בעמדתי הקדומה, ומצטרף לכל המצטרפים אחרי :D:eek:
לא לגעת. לא לגעת.
רק הראשון.. הראשון..

ולגבי הסלוגן,
אני לא יודע אם מבחינת עברית , זה עובר
אני נורא אהבתי, התחכמות יפה.

גם אני ככבודו התחשק לי מאוד על הראשון, הוא מיוחד. אבל כשקראתי אותו ראיתי הרסס. ובטוח שלא רק אני. לא חבל ליצור קונוטציה שלילית על אופטיקה? אולי כבודו מכיר את השם קודם ולכן זה היה נשמע לו טוב?

לגבי הסלוגן התחכמות יפה באמת, צמח כאן משהו מקורי שיבול מהר מאוד אם הוא לא תפוס בשורש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;853197:
מה הפשט מבינים לך ? בונים אותך / מבינים אותך ואם מבינים, אז-מאיזה מבחינה: רגשית/כספית/רפואית?
לגבי הלוגו, שרק עכשיו ראיתי וכמעט לא קראתי התגובות, הראשון יש לו נראות יפיפיה אך זה נקרא לי כמו הרסס, השלישי- מצוין רק אפשר אולי לוותר על הכפוף המוגזם של הכ' שמושך תשומת לב לא נצרכת. העיקר זה הצד הימני לא?
יש לך סגנון מיוחד!
תודה!
המצאתי את המשפט על בסיס מכינים לך משקפיים > מבינים לך משקפיים
מכיון שהייחודיות שלהם היא הבנה מלאה בצרכי הלקוח.
זה נראה כמו טעות?
זה לענין שזה יבוא בלי סלוגן?
לגבי הכיפוף - כך הפונט בנוי... ננסה...
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אם הבנת הלקוח היא חלק מהמדיניות שלהם, נראה לי שזה יכול להתאים. למרות שבאופן אישי על אופטיקה, ובפרט לא רשת ענק, הייתי עושה סלוגן בסגנון פונקציונאלי יותר. שמשדר מקצועיות.

לענין להגיש בלי או לא? זה תלוי בסיכום שלך איתם. הצלחה.

• הוסף לסימניות
זה רק אני או שכל מי שבחר ב3 לא הבין את המסר מיד ב2 . 3 זה אותו הדבר כמו 2 רק שהיתה כאן השלמה לעין שלמה במקום ברמיזה כמו ב2.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;853358:
זה רק אני או שכל מי שבחר ב3 לא הבין את המסר מיד ב2 . 3 זה אותו הדבר כמו 2 רק שהיתה כאן השלמה לעין שלמה במקום ברמיזה כמו ב2.

הלוגו שלך מדהים!- זה דבר ראשון.

דבר שני- את הבנת את המסר בלוגו מס' 2 ?
אכן היתה שם רמיזה, אך כנראה שלא הובנה...
יש לך עצה לשיפור?

• הוסף לסימניות
צר לי להרוס שמחות. הלוגו אכן יפה כמו שאמרו חכמים לפני, ברם...
למי שלא מכיר את אופטיקה הרכס, בקריאה ראשונה נראה שכתוב הרפס. לא עלינו.
לדעתי לוגו צריך להיות קריא. לכל הקהל הרחב.
שוב מחילה. אבל זו דעתי התלושה מן המגזר ככל הנראה

• הוסף לסימניות
בראשון, זה היה נראה לי הרפם :(
לפחות לא הרפס :)
בקיצור, לא ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;853390:
הלוגו שלך מדהים!- זה דבר ראשון.

דבר שני- את הבנת את המסר בלוגו מס' 2 ?
אכן היתה שם רמיזה, אך כנראה שלא הובנה...
יש לך עצה לשיפור?

תודה
בטח שהבנתי את המסר אבל כנראה שאני דעת יחיד... לא ברור לי למה...
ואהבתי אותו הרבה יותר מ-3 שקצת נראה האכלה בכפית.
אם יש לי עצה לשיפור... אסתכל שוב ואומר לך בלי נדר בהמשך...
הרבה הצלחההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה