כללי לוגו לאוצר החכמה - חו"ד ויעוץ

• פותח הנושא א"ב
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ובעצם, כבר יש עדכון יותר חדש, אשמח לשמוע לדעתכם

קבצים מצורפים

• כחול 3.jpg
    KB 75.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הצורה הריבועית יותר חדשנית לדעתי. הספרים ברקע- היה יותר מוצלח בדוגמא השניה (בפעם השניה) שהעלית- כאילו הולך ונמוג ומזכיר יותר את הוירטואליות.
בכללי- עבודה מקצועית ונקיה.

• הוסף לסימניות
בקשר לצבעים...
כרנאה שהצבע של הלוגו ישתנה בהתאם למיקומו (הכחול יותר יתאים לאתר החדש, והחום לתוכנה כמות שהיא היום). יתכן שמה שייחד את הלוגו לא יהיה הצבע שלו (כי הצבע פעמים יהיה חום ופעמים כחול), אלא הצורה.
מה עוד ללטש לדעדתכם?

• הוסף לסימניות
הכל מקצועי מאוד - ברמה גבוהה של עיצוב.
חסר לי קצת בסיס ללוגו, איזשהוא קו רעיוני של יציבות כי הספר והריבוע שמאחור יוצרים איזה איקס ויזואלי שנראה קצת לא יציב. זה לענ"ד

• הוסף לסימניות
אה זהו. גרפצ'יקו חידד לי מה מטריד. הלוגו באמת בכיוון נהדר ומקצועי. אבל נראה שלוגו לאוצר החכמה בטח רוצה לשדר שזה מאגר מאד מסודר עם ממשק מאורגן וברור. התנועה של הלוגו מידי חזקה (במויחד בדוגמא האחרונה) כדאי אולי ליישר את אחד האלמנטים - אולי דווקא את הספר ליישר ולהשאיר את המסך כמו בדוגמא האחרונה - כדי להקנות תחושה מסודרת ומאורגנת, לא בלגן.

כתבתי מבולגן... מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• לוגו כחול דוגמא נבחרת.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב! זה בדיוק מה שהיה חסר לי.
אני חושבת שכדאי לנסות לראות איך הלוגו נראה בלי הקרניים בריבוע, כי יש התנגשות של הקרניים עם הספרים

• הוסף לסימניות
הצורה הראשונה יפה יותר, הייתי מחליף פונט הכותרת דחוף אולי לפונט "תהילה" או משהו בסגנון.

בהצלחה זה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי בריבוע הזה מסך... :(
אולי לשים לו מעין 'רגל' למטה אבל אז הוא יצטרך לעמוד ישר.
באופן כללי ממש נראה מיוחד!

• הוסף לסימניות
באופן כללי זה מאד יפה.
הספר העקום קצת מפריע לי, אולי כדאי שרק הספרים הפנימיים יהיו עקומים והחיצוני יישאר ישר?

• הוסף לסימניות
ועכשיו?

קבצים מצורפים

• כחול 4.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה