כללי לוגו לאורגניסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דגאיש;2386664:
מאוד יפה, וכיף לעין.

לקח לי זמן מה לקלוט שהלוגו לאורגניסט או מוזיקאי, - (אולי זה רק אני?)
נראה לי שצריך להדגיש את הסימן בכוס כדי שיבלוט יותר.
(מצד שני שלא יאבד את העדינות של הלוגו)

הצלחות
- דגאיש

אז מה זה היה נראה לך? אם לא אורגניסט?
השימוש בכוס הוא מטרה שניה, העיקר זה התו ולכן אין ענין להבליט אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צחוקים;2386672:
אז מה זה היה נראה לך? אם לא אורגניסט?
השימוש בכוס הוא מטרה שניה, העיקר זה התו ולכן אין ענין להבליט אותו

'לוגו לדיסק של זמר' - שמו ושם הדיסק - לייבידיקע שמחה
וקייטרינג (בגלל השם) אבל חשבתי איזה קייטרינג מפרסם ת'בעלים בלוגו?
או מארגן אירועים.

התכוונתי שתבליט את התו או למקם אותו במקום אחר, שיתפוס את העין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת שבע פ;2383701:
אולי זה לא קשור.
אבל נדמה לי שכותבים ״לעבעדיגע״.
בהצלחה!
אומרים לעבעדיגע, כותבים לעבעדיקע (כמו הייליג שצריך לכתוב הייליק וכו'... אבל רוב העולם לא יודע מזה...)

הלוגו מקסים בעיני, אולי טיפה לעבות את הקו של התו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה