כללי לוגו לאיפור ותסרוקות

• הוסף לסימניות
עיצבתי לוגו לאחת שלמדה תסרוקות ואיפור.
הלכתי לכמה כיוונים..
מה המומחים אומרים? אשמח להערות איזה כיוון יותר טוב, ומה לשפר.

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
כיוונים מיוחדים, אחד אחד.
אבל מה, בלבלת כהוגן... ממליצה לך להעלות אותם ממוספרים,
ועדיף אפילו כולם בתמונה אחת שנוכל להתרשם איך כל אחד מול האחרים.

• הוסף לסימניות
צודק....
הנה, עכשיו העלתי הכל יחד ממוספר.

• הוסף לסימניות
השלישי או הראשון, לטעמי.

• הוסף לסימניות
השלישי או השישי לטעמי

• הוסף לסימניות
ברור שהראשון

אלופה!!!

• הוסף לסימניות
הראשון, מושלם!!!

• הוסף לסימניות
הראשון מהמם, אבל הייתי בודקת אם זה מתאים לקהל היעד, הקטע של פנים וכו' צריך לבדוק אם זה מתאים למגזר איתו היא רוצה להתעסק.
גם הרביעי מאוד קלאסי ויפה.

• הוסף לסימניות
הראשון
השני
הרביעי

האחרים יפים אבל לא כ"כ מובנים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
השלישי.

לדעתי הראשון גם יפה, אך אני חושבת שתהיה בעיה בלוגו כשיוקטן לא יראו מה יוצא מה- B.

• הוסף לסימניות
הראשון הכי יפה ומתאים לעסק הרביעי יפה מאד אבל זה יכול להתאים לדברים נוספים לא רק לאיפור ותסרוקות.

• הוסף לסימניות
3.
בלי הקו המתעגל של ה- Y

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;n4986715:
3.
בלי הקו המתעגל של ה- Y

בדיוק באתי להגיב, כתבת במקומי....
פשוט כי הקו לא מספיק נראה Y.
בלעדיו, זה פשוט לוגו חזק ומוצלח!!!
יש פנים, יש שיער, ואות B ברורה.

יעל, הכל כ"כ יפה ומושקע...
סתם בתור מונוגרמה יפה הייתי בוחרת את 4
הוא כ"כ יפה, רק שאין בו שום אזכור לתחומי המקצוע.

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
הרביעי יציב ויפה, אולי כדאי טיפה ללטש כדי שיתאים לתחום היופי

• הוסף לסימניות
בס"ד

ממש יפה הכיוון - כל הכבוד.

אני דווקא לא התחברתי לראשון בכלל. (נראה לי לשים פרצוף של אישה זה קצת מידי להאכיל בכפית)

השני נראה לי מאוד טוב וגם הרביעי.

יכול להיות שכדאי לשלב את הרביעי עם השיער שהוספת בשני - זה נראה לי יהיה מאוד טוב!

בכל מקרה כדאי להוריד את הפס קונטור שנוצר מסביב - שזה יראה יותר נקי ועדין.

ובהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום יעל,
לוגואים מינימליסטיים מקסימים, פשוטים ומעוצבים בטוב טעם ודעת!

ברשותך אגיב על האופציה הראשונה, מאחר והיא היחידה בה האות 'Y' קריאה וברורה.
הצורה - צורת המונוגרמה רלוונטית, רואים בבירור אזכור לקוסמטיקה ולתסרוקות. כרגע יש בכל אות שילוב אחר, ממליץ להתמקד באלמנט אחד ולשלבו במונוגרמה, מאשר באלמנטים שונים. אם האלמנטים היו מקושרים ביניהם, כגון שבאות Y הייתה צורת פנים, ובאות B היה את השיער של אותן הפנים - זה היה נחשב לאלמנט אחד.
הצבע - שטוח לחלוטין, פשוט, זכיר, מקסים. השאלה אם אותה בעלת מקצוע רוצה לשדר יוקרה. אם מחיריה זולים, ייתכן כי השחור והזהב ישדרו תדמית הפוכה וירחיקו ממנה לקוחות מקהל היעד שלה.
הפונט - סריפי קפיטל מצוין, אולם הייתי נוטה להשתמש בפונט יותר ייחודי ופחות המוני מאחר ומדובר במונוגרמה.

נהניתי לראות!
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה