כללי לוגו, לאלו"ן = ארגון לחילוץ ואיתור נעדרים

• הוסף לסימניות
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• אלון.jpg
    2.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הייתי מנסה לשלב בין שני השמאליים.
המרכז - מהעליון. המסגרת - דמוי הידיים מהתחתון.
כמובן שיהיה צורך להפוך לנגטיב את החלק הפנימי.

• הוסף לסימניות
מה, זה נראה ידיים?

• הוסף לסימניות
לדעתי שני התחתונים מתאימים יותר לאיתור / הצלה.
הקו המנחה אמור להיות רשמי, כבד ולא מצועצע.

שני התחתונים מעוררים אסוציאציה של משטרה / צבא וכדו'

כדאי לקחת בחשבון שמסתבר שהסמלים האלו יעטרו את המדים של העוסקים במלאכה ואולי גם את רכביהם (כמובן בתוספת סירנות צורמות ואורות מרצדים.....איך אפשר בלי?)

• הוסף לסימניות
השמאלי העליון בצבע אדום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקליק;638463:
הימני העליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלי ספק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
185 צופים, 8 תגובות!????????

עזרו לי לחתוך עניינים!

• הוסף לסימניות
הימני העליון הכי נקי

• הוסף לסימניות
השמאלי העליון..

• הוסף לסימניות
לא הייתי רוצה לבלבל את כבודו, אבל מה לעשות השמאלי התחתון נראה לי הכי ברור, ללא קשקושים מיותרים. (עם שינוי מיקום הכיתוב ו/או הגדלתו יהיה עוד יותר טוב)

• הוסף לסימניות
קודם כל נראה לי שהדמות הזאת בשנים התחתונים טובה כי היא משתמעת ל 2 פנים, 1. משהוא שמרים ידיים לעזרה 2. מצד שני משהוא שעומד ומחפש

דבר שני השמאלי התחתון לדעתי הכי מתקרב רק שהוא עמוס מידי וכבד, הייתי מנסה להוריד את המסגרת הכחולה הזאת ולתת יותר חופש ואויר למגן הפנימי.

תנסה להשתמש בצבע הכסף של המגן השמאלי עליון הוא נותן תחושה של בטחון
אשמח לראות את ההתקדמות/הסופי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה