שיתוף לוגו לאפליקצייה- forget

• הוסף לסימניות
טוב!
לגבי ה R אני חושב שעדיף בלי כי זה מבלבל את העין אבל מצד שני זה באמת נצרך...
לא יודע מה לומר.

• הוסף לסימניות
מה שעוד מפריע לי שה O וה G הם פונט בולד(לא באמת אבל הם מלאים באמצע שזה נותן תחושה בולדרית :) ) ושאר האותיות הם פונט דק.אולי כדאי לעבות מעט את שאר האותיות גם כן לבולד או לפחות למדיום.

• הוסף לסימניות
מה שעוד מפריע לי שה O וה G הם פונט בולד(לא באמת אבל הם מלאים באמצע שזה נותן תחושה בולדרית :) ) ושאר האותיות הם פונט דק.אולי כדאי לעבות מעט את שאר האותיות גם כן לבולד או לפחות למדיום.
בהתחלה עשיתי בולד, והלקוחה אמרה שזה מידי כבד... מחפשת פתרון אחר.

• הוסף לסימניות
לכל האלו שטענו שזה נראה האות F... + המדיום...
מה אומרים?
הדמיה-מתוקן-7.png
לוגו-מתוקן-7.png

• הוסף לסימניות
מהמם!! ממש אהבתי❤
אין משהו שמקשר את זה לאפליקציית האם.. וחבל..

• הוסף לסימניות
אני חוששת שמי שלא יודע איך קוראים למותג הf לא מספיק ברור, על אף שהרעיון לשלב את הדמות ממש חכם.
מה שהכי חשוב זה לעבוד על האיקון של האפליקציה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חוששת שמי שלא יודע איך קוראים למותג הf לא מספיק ברור, על אף שהרעיון לשלב את הדמות ממש חכם.
מה שהכי חשוב זה לעבוד על הסימלון שרואים כל הזמן באפליקציה.
בהצלחה!
בעיקרון אם האפלקיציה תצא באמת, אז זה יופנה מאתר רב קו, ואז לא צריך כל כך משהו שיסמל את זה...
ולגבי הסמל ברור.. זה עדיין בשלבי עיצוב, כשהאפליקצייה תעבוד, נשתף. [ניראה לי זה אמור להיות גם אתר]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה