כללי לוגו לארגון צא"ח במוסקבה

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם?
איך זה?

קבצים מצורפים

• 55.jpg
    KB 278.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לחב"ד אף פעם לא היה סמל לאירגון שנכנס בו מגן דוד :)

• הוסף לסימניות
זה גם יכול לגרור אנטישמיות לאירועים ח"ו

• הוסף לסימניות
יפה. בחלק העליון הייתי מוותרת על המשולש ומגדילה על חשבונו את הלהבה. בחלק התחתון נראה לי שכדאי קצת להרחיק את המשולש מהקו הכחול. צריך לבדוק.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה GRN
אבדוק זאת.

• הוסף לסימניות
אפשר לותר על מעברי הצבע.

ואולי אפשא הסבר מאיזה אותיות מורכב הלוגו....אני לא מצליחה לקלוט.
(אני לא חבדניקית אז אולי בגלל זה...)

• הוסף לסימניות
התחלה מעניינת.
נסי לחזור לשחור לבן, ללא אפקטים, ולעבוד עוד על הצורניות עד שזה יהיה לוגו ולא איור.

• הוסף לסימניות
מגן דוד לצא"ח? ועוד בתכלת?
???

• הוסף לסימניות
בקשר למגן-דוד פשוט הסמל המרכזי של המוסדות הוא כזה:
http://mjcc.ru/

אבל אני צריך לראות. אולי ארד מהרעיון של המגן דוד, ואתמקד בצורניות של 'חץ' - תנופה שאפשר לשדר.

בקשר לתכלת, צודקת בהחלט!
אשנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;761983:
בקשר למגן-דוד פשוט הסמל המרכזי של המוסדות הוא כזה:
http://mjcc.ru/

אבל אני צריך לראות. אולי ארד מהרעיון של המגן דוד, ואתמקד בצורניות של 'חץ' - תנופה שאפשר לשדר.

בקשר לתכלת, צודקת בהחלט!
אשנה...

בלוגו שיש בקישור, הדגש הוא מאוד על המנורה, היא הרבה יותר בולטת מהמגן דוד

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה במגן דוד.
אולי לא רצוי הצבע. זה הכל.
מגן דוד הוא עניין קדוש מבטן ורצוי לרוב אחיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;761903:
אפשר לותר על מעברי הצבע.

ואולי אפשא הסבר מאיזה אותיות מורכב הלוגו....אני לא מצליחה לקלוט.
(אני לא חבדניקית אז אולי בגלל זה...)

אלו אותיות רוסיות...

• הוסף לסימניות
מה הר"ת צא"ח?

• הוסף לסימניות
חיוך, צא"ח - צעירי אגודת חב"ד...
ברוסיה זה נראה לי די מקובל - זה זיהוי יהודי המגן דוד...
והלוגו אכן רוסי כזה...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה