כללי לוגו לארגון צדקה

• הוסף לסימניות
דעתכם

קבצים מצורפים

• Nedivei-Logo2.jpg
    KB 44.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כולם יפים,
4 הכי מתאים וריאלי,
מפריע לי שהקינטור הלבן מאחורי הטקסט חותך חד את הקופה. ( ב- "לב")
ותנסה לשלב את ראש ה"ל" עם ה "י".

• הוסף לסימניות
1 ו 2 לענ"ד לא טובים. ואפרט. הראשון משדר תעופה וכדו', השני משדר קבר וכדו'.

ההתלבטות א"כ בין 3 ו 4, כאשר הנטייה שלי היא על 3.

• הוסף לסימניות
הרביעי.
כדאי להרזות את הקווים של הקופה.
תנסה לבטל הקו הימני העליון (שליד 'עירנו'), יש מידי הרבה פרטים.

• הוסף לסימניות
לטעמי 1.
יש לו קו נקי ומודרני. השאלה היא האם זה עשוי לגרום לפחות הזדהות וקשר עם קהל היעד. אם תחליט שלא, אז הוא הכי מומלץ.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי 4
ישר תפס אותי

• הוסף לסימניות
לדעתי 4 הוא הכי טוב וחי
אבל בכל זאת אולי כדאי לעשות את אותו דבר עם קופה עגול?
אני חושב שזה יותר מודרני....

• הוסף לסימניות
האלמנט של 1 מדבר אלי יותר, אבל משהו בחיבור הכללי של הכל לא מתיישב מספיק בעין.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דעתי בנושא
2 דווקא מצא חן בעיניי והוא נקי לעין ומרשים אך הסתפקתי לגבי זה שזה נראה יותר מידי כקבצן שפושט ידו ולכן חשבתי לסגת ל-3 שלדעתי זה יותר מקצועי מ-4 כיוון שזה שרטוט חופשי שמסמל קופה ואילו 4 יותר מידי ציור ברור ומוחשי שזה מוזיל בעיניי את הלוגו
בקיצור הייתי לוקחת את מס' 3 ועושה ממנו את 2 ז"א בלי הכסף וכו'
אז בהצלחה

• הוסף לסימניות
ציבי, ומה עם הלוגו של "קופת העיר ב"ב"? הרי הוא ממש מוחשי ולא מופשט.
אגב אני מתכחילה ג"כ אהבתי מיד את 2, וגם חשבתי לסגת ל-4, הבעיה שזה קצת מזכיר את הלוגו של "קופת העיר ב"ב", אבל לא נורא. יש ללוגו את האוטנטיות שלו בצבעוניות ובפונט.

• הוסף לסימניות
אני רואה שאני בדעת מיעוט היסטרי, אבל הכי תפס אותי 2, כי אין בו פוטנציאל של קווים מתנגשים, ולדעתי הוא מעביר את המסר בצורה עניינית ונקיה.

• הוסף לסימניות
הרביעי הכי טוב מבחינת הקופה
השלישי הכי טוב מבחינת הטקסט

• הוסף לסימניות
1 ו-4 טובים אבל כדאי לעבד אותם קצת יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה