כללי לוגו לארגון של חסד בהמון תחומים וכמובן בחינם

• הוסף לסימניות
יש כבר כזאת עמותה
בבעלזא

צריך שיהיה יותר מופשט
כך זה סמל ולא לוגו

• הוסף לסימניות
~ נראה לי שזה מקובל בעמותות וארגוני צדקה לעשות סמל ללוגו
~ אני מאמין שהוא לא אחראי על השם
~ הכיוון נהדר בעיני, אפשר אולי לעוות את המילים 'אהבת חסד' בהתאם למסגרת.
~ את כדור העולם לשנות גוונים, אפשר אולי את הגוונים המקוריים.
~ ובזווית בין המסגרת לכדור העולם אפשר להוסיף אלמנט עיצובי כלשהו להוספת 'המלכותיות החסידית'
~ הטיפוגרפיה בחלק התחתון לא משהו ;)

• הוסף לסימניות
הציטוט מחייב את הלוגו בגניזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1816984:
~ נראה לי שזה מקובל בעמותות וארגוני צדקה לעשות סמל ללוגו
~ אני מאמין שהוא לא אחראי על השם
~ הכיוון נהדר בעיני, אפשר אולי לעוות את המילים 'אהבת חסד' בהתאם למסגרת.
~ את כדור העולם לשנות גוונים, אפשר אולי את הגוונים המקוריים.
~ ובזווית בין המסגרת לכדור העולם אפשר להוסיף אלמנט עיצובי כלשהו להוספת 'המלכותיות החסידית'
~ הטיפוגרפיה בחלק התחתון לא משהו ;)

מדי הרבה הערות
אבל מה לעשות שהכל מחמאות (ברובו)
אז תמשיך ביתר שאת ;);););););)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1816990:
הציטוט מחייב את הלוגו בגניזה.

צריך פשוט להפריד את המילים.

רק שלשה מילים בשורה אחת מחייבים גניזה, ואם יעשו מילה אחת בשורה נפרדת זה לא יתחייב גניזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה