כללי לוגו לארגון תמיכה בבחורים שקשה להם בעבודת השם

• הוסף לסימניות
מה אתם חושבים שצריך לתקן חברים, תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• התקדמות.png
    KB 55.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הפונט מאד יפה, יש לצמצם בין האותיות.
הקומפוזיציה טובה מאד.

הלוחות בסגנון קצת ישן, לא?
אם עשית את הלוחות בקו, אז כדאי שגם החץ בקו ולא מלא בצבע. צריך לנסות לראות.

לא מומלץ לעשות מעבר צבע בלוגו.

הכחול מצוין, אבל למה משולב עם שחור? כדאי לשלב עם צבע צעיר ועליז, אבל לא מידי.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ב״ה

רק מזכירה לאלו שעדיין לא יודעים שהלוחות היו מרובעים ולא עגולים, הלוחות העגולים הגיעו מהדת הנצרית ל״ע, כדאי לברר את העניין לעומק..
ועכשיו על הלוגו: נחמד, כמו שאמרו גרנולה- להוריד מעבר צבע מהלוגו.
אני חושבת שהצבע לא מתאים ומשדר את המסר... וכדאי לשלב 2 צבעים יותר מושכים, כי כחול ושחור לא כ״כ מלהיבים ומשדרים את המסר שאתם רוצים להעביר. הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
לגבי העניין של הלוחות המעוגלים.. תודה רבה שהסבתם את תשומת ליבי לדבר...
אכן הלוחות שלנו היו מרובעים אך על פי מה שביררתי אין הקפדה הלכתית כזו של הצגתם כעגולים, והראיה לכך שאפילו בסמל של הרבנות הראשית ועוד המון סמלי כשרות ומוסדות תורה שונים למינהם (אפילו הלוגו של תנועת ש"ס) הלוחות מעוגלים. יישר כח על הרצון למנוע מאיתנו עגמת נפש...

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

בבקשה

קבצים מצורפים

• התקדמות בירוק.png
    KB 37.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יש בהחלט התקדמות ;)

ממליצה לנסות לשלב טוב יותר בין הלוחות לחץ
האיחוד ביניהם נראה לי קצת 'מאולץ'
כדאי גם, להשתמש בלוחות שיתאימו לחץ ולא יהיו שונים לגמרי.

הטיפוגרפיה מעולה!
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלפני שעובדים על הצבעים והטיפוגרפיה כדאי ללטש את הסמל (שנראה התחלה מבטיחה)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ב״ה

אני חושבת שלפני 3 חודשים הרבנות הראשית החליפה את הסמל ותהיה זו הוראה לרבים...

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לשלב את הלוחות יחד עם החץ ולא כשני אובייקטים נפרדים, וכמו כן מכניס את השם של המוסד עם הלוחות. לדוגמא:

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 42.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ב״ה

אהבתי! רק כמובן להוסיף צבעים וכמה שיותר נעימים לעין וכמה שפחות רשמיים...

• הוסף לסימניות
האולי היה יותר מתאים ספר, או ס"ת.

• הוסף לסימניות
הנה משהו שאולי יקדם אותך...

האותיות עצמם מתקדמות ונוסעות (פונט ׳פולש׳ של פונטביט), שים לב לחץ הלבן..

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5776‏.01‏.30 ב‏.00.39.37.png
    KB 29.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
איתמר הכיוון יפה מאוד, רק נראה יותר מתאים למרכז כושר וכו'.
חסר כאן המוטיב ההתעלות, ישנו כאן רק את המסר של התקדמות וזה יכול להיות בהמון נושאים.

• הוסף לסימניות
אתה צודק לגמרי.
זה לא לוגו מושלם רק נתתי כיוון, אני מאוד אוהב שהאותיות מדברות בעד עצמם ומעבירות את המסר. לא תמיד זה עולה יפה, במקרה הזה נראה שכדאי לחשוב על הכיוון.

• הוסף לסימניות
אני דווקא הרגשתי שהחץ מסמל את החזרה שלהם לעולם התורה.
מאד אהבתי - וגם התרגשתי.
(אולי כי אני מתעסק בנושאים אלו, ואולי זו ראיה שהחץ העולה יותר ידבר אליהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1795610:
אני דווקא הרגשתי שהחץ מסמל את החזרה שלהם לעולם התורה.
מאד אהבתי - וגם התרגשתי.
(אולי כי אני מתעסק בנושאים אלו, ואולי זו ראיה שהחץ העולה יותר ידבר אליהם)

אתה צודק לגבי החץ, ואיתמר צודק לגבי הפונט.

למרות שהחץ נותן לך 'תנופה' ללמעלה, באות האותיות ומשאירות אותך קצת במקום.
שילוב של החץ יחד עם פונט 'מרומם' יתן כנראה את התוצאה הרצויה (ללוגו, בעז"ה גם לבחורים)

• הוסף לסימניות
אני חייב לומר את האמת... אני מאוד מתרגש מהמאמצים שלכם חברים יקרים. אולי זה קיטש אבל אני שמח שזכיתי להיות חלק מפרוג ומהפורום הנפלא הזה! לא פלא שפרוג זכתה בתחרות האחרונה, חזק ואמץ לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
יהונתן אכן נתנו לך יופי של עצות. לך על לוגו קליל, זורם ורך
יישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה